Vilkår og betingelser


De følgende betingelser og regler gælder for medlemskab hos Drivhusklubben.dk (ejet af Juliana A/S) eller herfra "Drivhusklubben". Ved at blive medlem af Drivhusklubben accepterer De (De, som medlem) disse betingelser og regler, som omhandler Deres brug og færden på Drivhusklubben:

 

Ved at blive medlem accepterer De følgende udsagn i forbindelse med overholdelsen af Drivhusklubbens regler og betingelser:

 

1) De accepterer at De IKKE må optræde upassende, grov eller anstødeligt overfor andre medlemmer af Drivhusklubben, Drivhusklubben selv eller virksomheder og personligheder, hverken med eller uden relation til Drivhusklubben.

2) De accepterer at De IKKE må bruge Havebloggen til at udgive indlæg af produkt-, ordre-, og kundeservicemæssig karakter. Istedet henvises til Julianas kundeservice på tlf.nr.: 66 111 811.

3) De accepterer at modtage Drivhusklubbens Nyhedsbrev som maksimum én gang om måneden og at De IKKE kan framelde Dem denne service som medlem af Drivhusklubben.

4) De accepterer at De IKKE vil bruge Drivhusklubben til ulovlige formål, herunder - men ikke begrænset til - udgivelsen af billeder, videoer eller tekster som krænker 3. parters intellektuelle rettigheder eller copyrights.

5) De accepterer at Drivhusklubben eller Drivhusklubbens administratorer kan slette Deres indlæg, kommentarer eller eventuelt Deres medlemsskab uden forvarsel hvis det vurderes at De overtræder Drivhusklubbens eller de af Drivhusklubbens hostingudbyders betingelser og regler for brug.

6) De accepterer, udover ovennævnte betingelser og regler fra Drivhusklubben, de nedenstående betingelser og regler fra Drivhusklubbens hostingudbyder, som stiller servere og teknologi til rådighed for at Drivhusklubben fungerer på World Wide Web eller internettet: