Om drivhusklubben


I mere end ti år har Juliana Drivhuse stået bag det, der i daglig tale blot kaldes drivhusklubben. Den oprindelige tanke med dette digitale forum var, og er fortsat, at alle drivhusejere kan samles om deres fælles interesse. Det er den digitale måde at få snakken over hækken eller med familie og venner, og udveksle erfaringer om stort og småt, der angår dyrkning og brug af drivhuset.

 

Drivhusklubben bliver på den måde også stedet, hvor du kan hente viden og inspiration til dit drivhusliv – fra de spæde drømme om det første drivhus, til sådan-gør-du-videoer, samt råd og vejledning om årets gang i drivhuset.

 

Nyhedsbrev og professionel sparring

Drivhusklubben udgiver nyhedsbreve, der er skrevet af professionelle journalister og havekendere. Som modtager får du tips og inspiration, der måske kan skabe netop den idé, der giver nye dejlige oplevelser i drivhuset. Drivhuseksperterne laver indlæg på bloggen på drivhusklubben.dk, og svarer på spørgsmål fra brugerne.

 

Livsglæde, hjemmedyrkede tomater og lysterapi

Drivhuset, eller driverhuset som er det nye kælenavn, er et fantastisk rum i haven. Selv i vintermånederne eller i de første forårsdage med en smule sol er drivhuset et rum, der er skønt at opholde sig. Hos Juliana tror vi meget på fællesskaber – det være sig i familien, hvor man giver sine børn eller børnebørn glæden ved at så, pleje og høste eller i større havefællesskaber, hvor samværet er givende, når der høstes livsglæde og andre nærende afgrøder fra drivhuset. Alt det ønsker vi, at glade drivhusejere kan bruge Juliana Drivhusklub til.

 

Rigtig god fornøjelse!

 

Nikolaj Stærmose

-Ejer af Juliana Drivhuse og glad drivhusejer