Om drivhusklubben


I mere end ti år har Juliana Drivhuse stået bag det, der i daglig tale blot kaldes drivhusklubben. Den oprindelige tanke med dette digitale forum var, og er fortsat, at alle drivhusejere kan samles om deres fælles interesse. Det er den digitale måde at få snakken over hækken eller med familie og venner, og udveksle erfaringer om stort og småt, der angår dyrkning og brug af drivhuset.

 

Det at dyrke spændende ting i drivhuset kan være en kunst, men heldigvis er der utrolig mange dygtige, vidende og erfarne drivhusejere, der gerne deler deres tricks og hemmeligheder med andre. Derfor kan man både som nybagt og som erfaren drivhusejer få meget ud af, at bruge drivhusklubben som et forum, hvor man deler og får ny viden. Når man er logget ind, kan man uploade billeder og videoer, og lave indlæg og kommentere på andres indlæg. Så kan snakken over hækken pludselig blive til nye bekendtskaber fra mange dele af Danmark.

 

Nyhedsbrev og professionel sparring

En gang om måneden udgiver drivhusklubben et nyhedsbrev, der er redigeret og skrevet af professionelle journalister og havekendere. Som modtager får man tips og inspiration, der måske kan skabe netop den idé hos modtageren, der giver nye dejlige oplevelser i drivhuset. Drivhuseksperterne laver også indlæg på bloggen på drivhusklubben.dk, og svarer på spørgsmål fra brugerne, og man kan spørge om stort og småt, og ud over det finde en masse spændende artikler, der hjælper en på vej til nye drivhusglæder.

 

Livsglæde, hjemmedyrkede tomater og lysterapi

Drivhuset, eller driverhuset som er det nye kælenavn, er et fantastisk rum i haven. Selv i vintermånederne eller i de første forårsdage med en smule sol er drivhuset et rum, der er skønt at opholde sig. Lyset er livgiver og bruges rent faktisk til terapi i professionel sammenhæng. Hos Juliana tror vi meget på fællesskaber – det være sig i familien, hvor man giver sine børn eller børnebørn glæden ved at så, pleje og høste eller i større havefællesskaber, hvor samværet med andre er givende, når der høstes livsglæde og andre nærende afgrøder fra drivhuset. Alt det ønsker vi, at glade drivhusejere kan bruge Juliana Drivhusklub til.

 

Rigtig god fornøjelse!

 

Nikolaj Stærmose

-Ejer af Juliana Drivhuse og glad drivhusejer