Forum

...

Lars Lund

31 mar 2015 17:53

Sådan starter du et spørgsmål og så får du svar.

Kontakt 

Efter at min mailadresse har stået i Nyhedsbrevet har jeg modtaget et hav af mails, der dels indeholder spørgsmål til panelet ( det er jer alle), og dels til Juliana. Skal du i kontakt med Juliana, så er det ikke bloggen du skal bruge, men deres webside eller telefonnummer. Mange oplysninger vil du også kunne få på http://www.drivhuscenter-danmark.dk/home for eksempel på priser, som en af mailene handler om. Juliana har mange forhandlere rundt omkring, så der er selvfølgelig stort set også alle byggemarkeder og havecentre, der vil kunne give dig svar. 

Stil et spørgsmål eller kom med et godt input

Har du et spørgsmål af anden slags, om planter, sokler, have, gør det selv, vand, varme osv., så vil det være rigtig godt at bruge denne blog. Du vil være helt sikker på et svar, og ofte flere vinkler på et svar. Der sidder mere end 8000, der følger med og mange med mange års erfaring.    

Sådan gør du

Du stiller blot dit spørgsmål ved at trykke på menuen til venstre. " Start en diskussion"

Som det fremgår af Nyhedsbrevet, så vil vi gerne have personlige mails om, hvad du kunne tænke dig vi satte fokus på, når vi sender nyhedsbreve ud. Noget du gerne vil have belyst mere inden for drivhuse, men også alt muligt andet.

Vi har valgt mail i denne ene situation, fordi det erfaringsvis giver flere ideer. 

Det er altså kun her, du kan bruge mailadressen i nyhedsbrevet. Tak for din forståelse .

mvh

Lars Lund  

0 Kommentarer til dette indlæg

Velkommen til
Drivhusklubben.dk

- et GRATIS forum for alle drivhus- og haveentusiaster!

Bliv medlem af klubben
Opret nyt indlæg

Som medlem i drivhusklubben kan du oprette indlæg i vores forum og komme i dialog med andre medlemmer og vores eksperter.

Opret indlæg