Forum

...

Thomas Møller Nielsen

15 okt 2017 16:37

Niveau i Drivhus

Hejsan i Klubben

Jeg søger lidt hjælp til at beslutte hvilket niveau jeg skal ligge fliserne i mit drivhus.

Jeg har købt et Halls magnum 128 med stålramme som er støbt som der står i manualen. Men min grund hælder lidt, ca. 15cm på 4m, dvs. at der er højdeforskel på for og bag. Bagerst i drivhuset er rammen i niveau med jorden og forrest er den ca 10cm under jorden.

Nu er jeg så i tvivl om jeg skal ligge fliserne i niveau med bundrammen, så man går ned i drivhuset, eller jeg skal ligge dem i niveau med drivhusrammen.

Jeg får jo ekstra højde hvis jeg ligger dem i niveau med bundrammen, men nok også problemer med at vand kan rende ind i drivhuset.

Skal jeg droppe den ekstra højde eller er den guld værd??

Mvh Thomas

2 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

21 okt 2017 17:41

Behøver det at være et enten eller? Midt i mellem de to muligheder, så er du også fri for at vand løber ind

...

Frank

15 nov 2017 22:51

Hej Thomas, I mit drivhus er niveauet lidt over terræn (små 8-10 cm) valgt udfra en betragtning om, at jeg gerne vil styre fygtigheden lidt inde i huset (jeg har fliser overalt) Jeg havde også store overvejelser, da jeg har haft en smede-onkel med selvbygget drivhus, og hans hus var der en midtergang forsænket 50-60. cm under jordniveau. Det gav en rigtig god effekt, når man gik nede i en god arbejdshøjde i forhold til planterne. Jeg har også tænkt over, om det evt. kunne give lidt jordvarme til drivhuset og man ville evt. kunne lave en frostfri opbevaring til visse blomsterknolde!

Velkommen til
Drivhusklubben.dk

- et GRATIS forum for alle drivhus- og haveentusiaster!

Bliv medlem af klubben
Opret nyt indlæg

Som medlem i drivhusklubben kan du oprette indlæg i vores forum og komme i dialog med andre medlemmer og vores eksperter.

Opret indlæg