Forum

...

Christel Ditlevsen

06 jun 2020 18:48

Hvilket vandingsanlæg er bedst?

Hej

Jeg har brug for et automatisk vandingsanlæg til mit drivhus (Compact 6m2).

Hvilket er bedst?

På forhånd mange tak!

Mvh Christel

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Drivhusklubben

10 jun 2020 14:46

Hej Christel.

Inde på vores hjemmeside findes der flere typer vandingsanlæg: https://drivhuscenter.dk/vandingssystemer/vandingssystemer/g/23336

Vanlet:
Ideen i Vanlet er at du med de medfølgende dryppinde kan sikre at vandet rammer lige hvor du vil have det ved planten og ikke ved siden af hvor du og planterne ikke har gavn af det. Vanlet er udstyret med en regulator der sikrer, at du kan vande efter behov således at du ikke bruger mere vand end nødvendig. Derudover giver Vanlet mulighed for at dosere flydende gødning efter behov.
Vanlet sluttes direkte til haveslangen.

Solar vanding:
Ligesom Vanlet er denne udstyret med dryppinde. Modsat Vanlet tilsluttes Solar vanding ikke haveslangen men giver dig mulighed for at udnytte dit opsamlede regnvand via tilslutning til vandtank, den medfølgende tørløbssikring sørger for at du ikke kommer til at brænde pumpen af i tilfælde af at din beholder løber tør.
Pumpen drives af solceller der lader det indbyggede batteri op så den også virker i overskyet vejr og er helt fri af 220 volt. Denne pumpe kører x antal minutter hver 3 time (afhængig af din indstilling). Samtidig er pumpen programmeret til at vande mere jo mere sol der er.

Bemærk at såfremt du udelukkende bruger regnvand till vanding er det nødvendigt at tilføre vandet eller planterne kalk.

Jeg håber dette svar kan bruges.
// Drivhusklubben

D:\Webdata\JulianaPROD\Views\Channels\drivhusklubben\Partials\_Welcome.cshtml(23): error CS1002: ; expected

Opret nyt indlæg

Som medlem i drivhusklubben kan du oprette indlæg i vores forum og komme i dialog med andre medlemmer og vores eksperter.

Opret indlæg