Forum

...

Mette Tesgaard Nielsen

14 jun 2020 20:58

Bund i Halls Atrium drivhus

Vi skal have sat vores nye Halls Atrium drivhus op, men er i tvivl om hvad der er bedst mht til bunden i drivhuset. Vi skal have lagt herregårdssten i drivehuset, og da drivhuset er sekskantet overvejer vi at ligge stenene inde i drivhuset, når soklen er støbt fast. Vi vil nemlig gerne have en kant af sten lagt langs soklen udvendig, så det er nemmere at slå græsset omkring drivhuset. Vores dilemma er bare, om det er bedre at sætte selve soklen oven på stenene. Tænker at det ikke er nemt at lave en pæn kant, hvis stenene skal gå ind under soklen og fortsætte ud på den anden side.

2 Kommentarer til dette indlæg

...

Drivhusklubben

16 jun 2020 08:54

Hej Mette.

God idé med en kant udenom drivhuset, når I skal slå græs - det gør det noget nemmere. Vi anbefaler altid at punktstøbe ned i jorden og ikke oven på stenene. Fremgangsmåden for dette vil være at lægge fliserne, som I vil have det og sætte drivhuset oven på, hvortil de fliser, hvor der skal punktstøbes, tages op og skæres til efter, der er punktstøbt.

Jeg håber, dette gav svar nok.

Mvh
Louise / Drivhusklubben

...

Drivhusklubben

16 jun 2020 11:32

Hej Mette.

God idé med en kant udenom drivhuset, når I skal slå græs - det gør det noget nemmere. Hos Juliana anbefales det altid at punktstøbe ned i jorden og ikke oven på stenene. Fremgangsmåden for dette vil være at lægge fliserne, som I vil have det og sætte drivhuset oven på, hvortil de fliser, hvor der skal punktstøbes, tages op og skæres til efter, der er punktstøbt.

Jeg håber, dette gav svar nok.

Mvh
Louise / Drivhusklubben

D:\Webdata\JulianaPROD\Views\Channels\drivhusklubben\Partials\_Welcome.cshtml(23): error CS1002: ; expected

Opret nyt indlæg

Som medlem i drivhusklubben kan du oprette indlæg i vores forum og komme i dialog med andre medlemmer og vores eksperter.

Opret indlæg