Blog


...

Hjorth'en

24 sep 2016 12:05

Hvad er der galt med mine vindruer?

 

 

 

Hej.

Er der nogen der kan fortælle mig hvad der er galt med min vindruer? De så også sådan ud sidste år. Jeg klippede dem helt ned i januar og troede længe jeg ville få flotte druer i år, men pludseligt og senere end sidste år, ser de sådan ud. Se både blade og druerne. De står op af en syd vendt mur.

Tak fra Hjorth'en ;-)

 

 

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Bent Løschenkohl

27 sep 2016 21:20

Der er 2 ting galt, druerne har haft et tidligt angreb af vinskimmel, det ses også som pletter på bladene. Oveni er der så meldug på bladene - så vidt jeg kan se.

Mine druer har også haft vinskimmel, men ikke meldug. Døren i drivhuset står konstant åben fra foråret, men når temperaturen stiger om formiddagen stiger luftfugtigheden også, og druerne er stadig kolde fra om natten, så der kommer dug på druerne og så trives vinskimmel. 

Vinskimmel og gråskimmel er 2 forskellige svampe.

...

Nanna

07 okt 2016 13:40

https://www.youtube.com/watch?v=ojESz9I2hLs

Denne video viser, hvordan du nemt finder ud af, om der er tale om vinskimmel

...

Hjorth'en

07 okt 2016 14:10

Tusind tak for jeres hjælp <3

Lignende Artikler