Blog


...

hanne

17 sep 2014 12:11

angreb i drivhus

Ved mit daglige besøg i mit orangeri så jeg i aftes, at mit laurbærtræs blade og også et orangetræs blade havde en sort belægning. Det skete også sidste år og planten visnede. Hvad er det og hvordan bekæmper jeg det. Dørene står åbne hele tiden i drivhuset så udluftningen skulle være i orden. Jeg har heller ikke set lus på noget tidspunkt. 

2 Kommentarer til dette indlæg

...

Leif Larsen

27 sep 2014 17:32

Jeg Har været udsat for nøjagtig det samme med min laurbær og citrontræ. Det viste sig at være skjoldlus, der sidder på stængler og undersiden af bladene. En gang insektsæbe og efterfølgende børstning med en gammel tandbørste ordnede sagen.

  Hilsen

Leif B. Larsen

...

Esben

28 sep 2014 15:58

Mit gæt er også, at det er skjoldlusene. Næste år skal du lade dine planter stå på friland. Der har de det meget bedre end i drivhuset - og du får - efter min erfaring - ikke nær så slemme angreb af skjoldlus. Skjoldlusene elsker det varme, lune klima i drivhuset