Blog


...

Mikkel

24 okt 2016 13:05

Nyd haven - hele året rundt!

Selvom sommervejeret er ed at være ovre, elsker vi danskere at sidde udenfor. Det er blevet særligt populært at kunne sidde udenfor hele året rundt, og netop derfor begynder mange husejere at se på glas pavilloner. Med en isoleret pavillon i god kvalitet får man pludselig mulighed for at nyde havens smukke natur, hvad end det er forårs eller efterårsfarverne man elsker.  En pavillon indbyder til hjemlig hygge, og kvalitetstid med familien. Samtidig er det et fantastisk sted at nyde sin morgenkaffe på en solrig søndag.

Personligt finder jeg det utrolig afslappende at nyde udelivet, uanset om det er regnvejr eller solskin, og med mere tid udenfor får jeg højere velvære og livskvalitet. Det første jeg gør hver morgen er at trave ud til min pavillon, og læse min morgenavis med en dejlig varm kop kaffe.

Jeg havde overvejet om jeg skulle investere i en pavillon i mange år, før jeg endelig tog beslutningen da jeg fik et rigtig godt tilbud, og nu kunne jeg ikke forestille mig at leve uden. Min have er blevet meget mere anvendelig, hvor jeg før kun kunne bruge den om sommeren når solen skinnede, bruger jeg den nu hver eneste dag året rundt. Det har også sin charme at nyde udsigten med sine børnebørn og varm kakao mens sneen daler ned fra himlen i juletiden.

Hvis du  er husejer, og overvejer om en pavillon i haven kunne være noget for dig, vil jeg stærkt anbefale dig at søge inspiration i et af de mange flotte kataloger der findes på nettet.

Personligt  nåede jeg at kigge mange kataloger igennem før jeg traf mit endelige valg, men jeg endte med en smuk hvid pavillon fra VICA Pavilloner som jeg er utrolig glad for!

Er du blevet inspireret og overvejer at se på en pavillon? Så husk at du kan søge gratis rådgivning og vejledning hos en af de mange leverandører.

2 Kommentarer til dette indlæg

...

Bent Løschenkohl

25 okt 2016 21:40

Du har fuldstændig ret, Mikkel, og nu har du lige sparet en annonce.

...

Lars Lund

26 okt 2016 11:04

Godt svar Bent

Lignende Artikler