Blog


...

Nanna Stærmose

03 okt 2015 15:52

Romescosauce af hjemmedyrkede peberfrugter

Af Casper Harboe
Madskribenten.com

 

 

 

Romescosauce er god som grønsagsdip eller som sauce til stegtkylling, bøffer eller skaldyr

 

 

Det skal du bruge:

6 snackpebre eller røde peberfrugter

1 dl olie

1/2 dl hele mandler

evt. 2 spsk. friskrevet manchego ost 

fint salt

1 finthakket chili eller chilisauce 


Sådan gør du:

Grill peberfrugter på grill eller i ovnen til de bliver sorte. Kom dem i en frysepose og lad dem køle af. Fjern det sorte skind og kernerne og kom dem i en blender. Du kan også bruge en stavblender. Tilsæt resten af ingredienserne og blend til en let grynet sauce. 

Smag til med salt og chili eller chilisauce.

Velbekomme

Om Nanna Stærmose

Nanna Stærmose
Freelancejournalist.
Nanna er skribenten bag de mange artikler på Drivhusklubben. Nanna besøger glade drivhusejere og fortæller deres historier om basale dyrkeinput og ikke mindst skæve vinkler ved brug af drivhuset.

Bliv klogere på Nanna Stærmose