Blog


...

Lars Lund

23 nov 2017 09:59

Gør julebordet ekstra festligt

 

Julebordet skal pyntes, og hver familie har sine traditioner lige fra et nisselandskab til en mere enkle form med en juledug og stearinlys. Sådan skal det være. Det er dog også sjovt at prøve noget anderledes. Det kunne jo for eksempel være ikke alene at pynte bordet, men også den stol dine gæster skal sidde på. Prøv denne kræmmerhusdekoration. Den er rimelig let at lave og giver et ekstra lille pift, der helt sikkert vil give julelys i øjnene.

 

Dekorationen på stolen vil sikkert vække begejstring

Foto: Stars for Europa

 

 

Det skal du bruge

Mos, koniske dekorative kræmmerhuse, glaskugler, bånd, dekorativ kobbertråd eller tilsvarende, en tang, og en limpistol, hvis nødvendigt. 

 

Trin 1

Fjern forsigtigt en miniature julestjerne fra sin potte og tag lidt af topjorden af, så der er plads til noget mos.

 

 

Trin 2

Placere nænsomt planten i kræmmerhuset. 

 

 

Trin 3

Klip en kobbertråd eller tilsvarende til i en passende længde og pak tråden omkring kræmmerhuset. Lav en krog i den øvre ende for at sikre kræmmerhuset til stolen.

 

 

 

Trin 4

Pynt kræmmerhuset med bånd og julepynt. Vedhæft eventuelt et  navneskilte for at gøre dekorationen ekstra personlig.

Om Lars Lund

Lars Lund
Haveekspert & havejournalist
Lars har i mange år beskæftiget sig med haver og drivhuse. Lars har udgivet bøger om drivhuse og har medvirket i en række haveudsendelser for TV2 Fyn. Lars er et omvandrende haveleksikon og kan svære på alle dyrkningsbaserede spørgsmål – basale såvel som ambitiøse projekter.

Bliv klogere på Lars Lund
  • Aktuelle Indlæg