Blog


...

Anns_Have

28 nov 2016 13:50

Vintertræt hud? Find løsningen i drivhuset

Hej alle!

 

Som relativ ny bruger herinde tænkte jeg, at jeg ville bidrage med lidt gode og sjove tips. Da jeg ikke er så erfaren bruger af drivhuset endnu, må jeg holde mig til noget jeg ved - som man tilfældigvis kan høste i netop drivhuset!

Jeg er mangeårig haveentusiast. Derfor ved jeg, hvor længe man kan bruge ude mellem planter, med bagdelen i vejret! Som kvinde lægger jeg derfor også meget mærke til, at vejret har indvirkning på min hud. I kender sikker til at blive solbrændte af at gå i haven om sommeren, men hvad sker der om vinteren?

Jeg oplever tit at min hud bliver meget tør og nubret, ved at bruge mange timer udendørs. Derfor ville jeg dele dette trick med jer - en fugtmaske til ansigtet lavet på en grøntsag, som måske er at finde i jeres drivhuse, nem avokado.

 

Det man skal bruge er:

- en avokado

- et par teskefulde honning

 

Mos herefter avokadoen i en skål og bland med honning. Smør bladingen i ansigtet og grin lidt af dig selv i ca. 10 minutter! Skyl af og påfør en fed creme. Masken er rigtig god til at gennemfugte tør og vintertræt hud.

 

Jeg har masser af gode tips til kropspleje med frugter og grøntsager - sig endelig til, hvis I kunne tænke jer flere :)

 

 

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

02 dec 2016 10:38

det må vi prøve .Kom endelig med alt hvad du har lyst til. grønt skulle jo også være godt for øjnene og altså ikke kun huden. Der er også noget med at man ikke kun bruger agurker til at spise, men lægger dem på øjenlågene for at undgå rynker. 

Lignende Artikler