Blog


...

Anns_Have

23 nov 2016 14:32

Nyt drivhus - nogle gode tips?

Hej alle sammen. Mit navn er Anne og jeg er for nylig eller for et par måneder siden blevet boligejer og har i den forbindelse været igennem en større renovering af min bolig hvor jeg blandt andet har fået skiftet vinduer og meget mere da de var meget gamle og dermed potentielt kunne indeholde flere farlige stoffer herunder PCB

Nu er jeg så endelig blevet færdig med huset og nu er turen kommet til min have. Det skal lige siges at det er første gang i mit liv at jeg har haft egen have og derfor er jeg lidt meget på bar bund. Derfor ville jeg gerne høre om der er nogle af jer der har nogle gode tips både til  hvordan man får et ordentligt drivhus der kan kaste nogle gode grøntsager af sig da jeg ekstra gerne vil prøve at gro mine egne tomater. Men på den anden side vil jeg gerne have nogle gode fif til hvordan man eventuelt kunne spare nogle penge i denne forbindelse. Det skal lige siges for god ordens skyld at der allerede forefindes en sokkel på græsplænen der måler 3.10 m x 1.85 m. Jeg ville også gerne høre om termoruder er en god løsning - jeg har selv hørt lidt forskelligt skal det siges. 

Håber på at høre fra jer

Med venlig hilsen

Anne

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

24 nov 2016 17:50

Hej Anne. det kan der skrives bøger om, og jeg vil foreslå du ønsker dig en drivhusbog til jul. Der er mange gode på markedet, der netop giver dig, de svar du ønsker. Alternativ kan du låne på biblioteket Det er nok ikke den slags bøger, der er rift om lige nu, så det skulle være muligt. Der er både tykke inspirationsbøger som Claus Dalbys er. Der er Politikens der er en fin grundbog. Jeg har skrevet en om Det økologiske drivhus, og måske har biblioteket også nogle oversatte udmærkede svenske bøger.