Blog


...

Lars Lund

14 maj 2018 10:29

Bliv klog på din vin

Vinen er i blomst og nu skal den bestøves. Senere skal den sommerbeskæres, men som oftest ender den i et vildnis, der gør den vanskelig at overskue hvordan den skal beskæres. I denne video viser jeg dig en meget nem måde at få styr på din vin på. Du får også lidt tips om, hvordan du allerede nu sikrer dig de bedste druer. 

2 Kommentarer til dette indlæg

...

Anne Ingerslev

18 maj 2018 08:28

Hej Lars.

Jeg har en vin i drivhuset nu på 4.- 5. år. Jeg mener jeg har beskåret den nogenlunde korrekt, men den har aldrig endnu sat en eneste klase vindruer.  Det er så vidt jeg husker en Himrod grøn stenfri.

Skal jeg bare smide den ud og sætte en ny el. kan jeg gøre noget ?

MvH

Anne Ingerslev

...

Lars Lund

18 maj 2018 10:43

Hej Anne. Ja  en vin kan godt være nogle år om at bære. Jeg har læst om folk der måtte vente syv år, men også om nogle der aldrig fik druer. Det er dog meget sjældent. Dine burde bære ellerede efter 2 - 3 år. Og hvis beskæringen er som den skal være, så er det op til din tålmodighed. Du kunne lade den stå og så plante en ny, så har du en reserve og kan så fjerne den der ikke vinder kapløbet.

Om Lars Lund

Lars Lund
Haveekspert & havejournalist
Lars har i mange år beskæftiget sig med haver og drivhuse. Lars har udgivet bøger om drivhuse og har medvirket i en række haveudsendelser for TV2 Fyn. Lars er et omvandrende haveleksikon og kan svare på alle dyrkningsbaserede spørgsmål – basale såvel som ambitiøse projekter.

Bliv klogere på Lars Lund