Blog


...

flemming murer

09 maj 2017 16:14

Lus , nu også i agurk??

Jeg har i mange år,med held avlet agurker i en opvarmet havestue. De første agurker, høster vi først i april. Nu, har jeg et problem, jeg Aldrig,Aldrig! før har haft!! Jeg tror at det er lus! Er det så fordi; at havestuen/ indemiljøet, er lusebefængt?..OG, hvis,hvad gør man så, for at slippe af med bæsterne? Mvh Flemming PS, har taget billed af bæsterne, men hvordan sender jeg dem med??

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

10 maj 2017 14:55

Når du skriver et indlæg, så er der en linje lige over. Her står link og efter link er der et ikon en blålig firkant. Den trykker du på og så får du automatisk en ramme, vælg fil. Her trykker du og så skal du lige finde filen på din pc.

Men agurker kan godt få lus. Du kan læse mere her og se billeder http://www.plante-doktor.dk/agurkbladlus.htm