Blog


...

Joan Junggren

06 maj 2015 01:01

Glas og flueben

Hjælp.

 

Mit drivhus er smadret af et træ.

 

Ved i hvor man kan købe -  vinduer, flueben og holdere

til mit 5 m2 store drivhus.

 

Håber der er nogle der kan give mig et praj.

 

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

10 maj 2015 16:37

Det kommer lidt an på, hvad det er for et drivhus, men byggemarkeder har jo i fald noget af det du efterspørger. En glarmester kan altid lave (dyre) glas. Få et tilbud her.  Flueben og holdere: Her er jeg ikke helt med på hvad du mener. 

...

Joan Junggren

10 maj 2015 17:44

Hej Lars

Tak for dit svar, med hensyn til flueben, mener jeg de små jerndimser glasset sidder fast med og de vinkelholderes som glas fladerne sidder fast med så det øverste glas ikke glider ned på det nederste glas om de kan fås i Silvan eller man kan bestille det et andet sted.

...

Lars Lund

10 maj 2015 18:20

Ja, men jeg havde det nok på fornemmelsen. Et godt billede :) og faktisk kaldes de også flueben, så blev jeg så meget klogere. Ja flueben kan du helt sikkert få i Silvan også og tag så mål på dine ruder, og få her I Silvan at vide, hvad de skal have for et nyt. Husk også at tjekke din forsikring. Det lyder som noget der kan dækkes, måske ligefrem med et helt nyt. :) 

NB Jeg kan se på deres hjemmeside at 8 styk 61X61 , 3 mm koster 350 kr. Det er bestemt en helt fair pris og fåes næppe billigere. Glasholdere fås i mindst to udgaver. Nogle til 60 kr for 15 og flueben 15 store eller små for samme pris. Tag en af de gamle med. Der er store og der er små, og de koster også 60 kr for 15.

https://eshop.silvan.dk/kategori/haven-2/drivhuse-4/drivhus-tilbehoer-2

Lignende Artikler