Blog


...

Jens Jefsen

31 maj 2015 22:41

Gennemsnitstemperaturen i et Juliana drivhus

Hej.

Jeg har et nyt Juliana drivhus, lige sat op; er nybegynder.
Hvordan skal jeg håndtere den manglende varme om natten?
Gulvet er den rene jord; skal jeg lægge fliser?
Der kan jo blive koldt om natten, har planter bedst af at jeg undgår lave temperaturer?
Jeg HAR sat automatiske vinduesåbnere på to af fire vinduer, så dagtemperaturerne kommer der styr på.

VH Jens 

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

01 jun 2015 16:16

Ja fliser vil da holde på varmen, men generelt er det ikke noget problem på denne årstid. Først når temperaturen er under 6 grader kan det være en mulighed at dække planterne med fibernet. Ellers er det mere jordtemperaturen der er afgørende, og den ligger jo givet mellem 20 - 24 grader vil jeg tro.