Blog


...

hfuren

08 maj 2014 17:13

Trenger hjelp fra drivhus eiere i Danmark

Hei

De hedder nr. F80404 (og betyder ET hængsel).

 Jeg har ingen priser, og du kan ikke købe direkte hos os, men skal henvende dig til E-handel på mail: henrik@tilboligen eller tlf. 093442890

Denne meldingen fikk jeg fra Juliana Drivhus da jeg ba om hjelp med å skaffe dør-hængsler til mitt Juliana Drivhus. Jeg takker jo selvsagt for disse opplysningene men problemet mitt er at denne e-mail Juniana oppga ikke er komplett. Er det noen som kan hjelpe meg med å få tak i 4 stk av disse dør-hænglser, da min drivhus dør ble ødelagt i vinter av stormen.    På forhånd takk. Hilsen Helene Furenes, Norge - e-mail: helenfu@online.no   Venter spent på svar

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

28 maj 2014 22:10

http://www.juliana.com/Portals/0/Info/Kontakt/tabid/180/language/da/Default.aspx

Juliana stiller Drivhusklubsiden til rådighed for alle, men skal du kontakte Juliana skal du bruge dette link. 

Håber det lykkes dig. 

mvh 

Lars