Blog


...

Jonna Toft

21 maj 2014 14:08

Alternative ophængnings-øjer?

Jeg er den lykkelige ejer af et Pavillon Danmark drivhus, og jeg mangler noget til at spænde ophængningssnore op i. Man kan godt købe en pose med ti ophængningsøjer med bolte fra Pavillon Danmark, men jeg synes, 325 kr + fragt er lidt dyrt. Ti stk er iøvrigt ikke nok.

Er der nogen af jer, der har gode ideer til alternative løsninger? 

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Anja Egeriis

04 jun 2014 09:41

http://www.willabgarden.dk/skruer-beslag/915 - der er et par muligheder her :)

...

Henrik Dam

07 jun 2014 15:52

Nu ved jeg ikke om det går hos dig, men jeg har brugt vinkler med hul i, de fås bla. i Bilka.. Bundet snor i og så ellers ned i jorden med en teltpløkke.

...

Mona

14 nov 2016 12:05

Har prøvet diverse skruer og beslag fra WillabGarden i mit Pavillon Danmark drivhus. Desværre er der ingen af dem der passer i profilerne i Pavillion Danmark drivhuset.

Jeg har brugt almindelige, billige vinkelbeslag (med et hul i hver af siderne) + profilskruerne fra Pavillon Danmark og så trukket snor igennem hullerne i vinkelbeslagene.

Jeg har også investeret i et par poser dyre profilskruer med øjer - dyre men gode - rustfrie og holder evigt.

I kapillærkasserne sætter jeg lange lodrette pinde i de tre vandingskanaler (når de er fyldt op med jord), og binder et par lange pinde på tværs af disse, så der dannes et gitter. Både tomater og agurker vokser fint op af gitteret og bliver bundet til det.