Blog


...

mikkel

22 maj 2013 14:55

Tomat og fersken

Jeg vil meget gerne høre om cocktailtomater skal nippes. Det står der, men jeg var ikke meget for det. Vil Lars Lund svare?

Hvordan med beskæring af fersken i drivhus? Beskærer man om sommeren i den nye tilvækst?

Lige en ting: mine ovevintrede ananaskirsebær er store og tætte. Jeg gjorde et forsøg med 2 planter.

Hilsen Mikkel 

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Waldemar

22 maj 2013 20:40

Jeg tror, at Lars Lund er på ferie i de her dage. Det lyder spændende med dine ananaskirsebær. Jeg lige nu 4 spirer/små planter på ca 5 cm som jeg venter på bliver store nok til at blive plantet ud.

...

Lars Lund

04 jun 2013 23:33

ferie, Ja, men det er rigtigt og der var 20 grader i Lofoten, der er ikke så ringe på de kanter.

Jeg laver en artikel om beskæring af de forskellige sorter af tomater og om fersken og hvad der ellers er, som du vil kunne læse senest 6. juni på min haveblog. Jeg kan se der er flere der spørger om det samme. :)  

 

...

mikkel

05 jun 2013 22:18

Tak til Lars Lund for forskellige indlæg. Jeg har givetvis beskåret mit abrikostræ forkert. Der er 4 frugter i år.Jeg læser om det. Alligevel virker det uoverskueligt når jeg står med saksen. træet står i drivhuset.

Ja ananaskirsebær blomstrer vældigt. Men! de er alt for store og det er svært at gribe til saksen. De skal vandes 2 gange i døgnet for at undgå de lider af vandmangel.
Vi får glæder men også spekulationer, når vi leger gartner. Jeg følger med i spørgsmål og svar samt de artikler drivhusklubben leverer. Hilsen Mikkel