Blog


...

Dorthe Kvist Meltdesignstudio

29 maj 2012 15:17

Så står det der!!! men hvad med gulvet ?

Jubi jææææ jeg har fået samlet mit premium 12,1 drivhus. Det tog mig og min store stærke mand tre dage at samle, og jeg har efterfølgende brugt en uge på at have ondt i hver en knogle i min krop.

Men ...MANNER hvor er det flot ( ja ja jeg skal nok uploade et foto) det er antracit, med cresting og der er ikke et øje tørt.

Det jeg nu spekulerer på når jeg sidder og ser på alle jeres allesammens fine billeder af drivhuse er, at det ser ud til at alle lægger fliser på gulvet i hele drivhuset og dyrker i kasser og potter.

Jeg havde forestillet mig at lægge en midtergang af fliserog så lidt nede i bagenden hvor der skal være et arbejdsbord,så mine tomater kan sende deres rødder langt langt ned i den sorte muld.

Er der en særlig grund (jeg har overset) til at hele drivhuset skal belægges med fliser, eller er der nogle der har gode råd om den slags ?

( ; Dorthe

 

2 Kommentarer til dette indlæg

...

Margrethe Jensen

29 maj 2012 15:36

Hej Dorthe

Wow - det lyder super skønt! Glæder mig til at se billeder af dit drivhus.

Hmm jeg tror det er meget en smagssag.

Men jeg ville mene at dyrkning i plantekasser/bede inde i drivhuset, har den fordel at jorden er let at udskifte fra år til år - hvis man har behov for det.. 

Man er nok lidt mindre "låst fast til placering kontra valg af afgrøder" osv.. Selvom jeg personligt også selv kunne finde på at have en midtergang af fliser, hvor siderne fx er dyrkbare.

...

Anja Egeriis

01 jun 2012 16:15

Hej Dorthe -

nej - det er bestemt det bedste at dyrke tomater direkte i jorden. Det giver de sundeste og mest velsmagende planter, når de kan sende rødderne ned og finde gode ting i jorden - fremfor at stå i plantesække med "jord" af tvivlsom kvalitet og kun leve af den gødning, men hælder på dem :)

Jeg har et bed langs den ene side og et i midten af drivhuset og er meget tilfreds med det. Og udskifter aldrig jorden - kun de øverste 5-10 cm med nogle års mellemrum. Kombinationen af jordbede og fliser er super, for så har man jo også plads til krukkerne.

Til lykke med drivhuset - det er så fedt med sådan et!

mvh

Anja

Lignende Artikler