Blog


...

Kresten Kjærgaard

20 maj 2012 08:35

medlemsfordele

Hej.

Jeg er ny her i klubben, og har uden held søgt efter en oversigt over medlemsfordele/rabatordninger. Jeg manger aktuelt et par automatiske vinduesåbnere.

Findes en sådan oversigt ?

 

På forhånd tak og god sommersøndag.

Kresten

8 Kommentarer til dette indlæg

...

Drivhusklubben

21 maj 2012 12:45

Hej Kresten,   :)

Tak for dit indlæg. Medlemsfordele i form af diverse rabatordninger er helt bestemt noget vi ønsker at gøre mere ved i den nære fremtid. Også indenfor lidt bredere produktgrupper indenfor havekategorien. 

For at kunne tilbyde klubbens medlemmer rigtig gode besparelser og tilbud, kræver det at vi er lidt flere medlemmer i Drivhusklubben. Jo flere medlemmer vi er i Drivhusklubben, desto stærkere en position vi samlet har, når vi skal til at lave aftaler med diverse forhandlere. 

Lige med hensyn til vinduesåbnere:

Juliana har flere forskellige vinduesåbnere. Bl.a. Ventomax (udgående link til produktside hos drivhuscenter.dk)

Hvis du foretrækker at handle hos en lokal forhandler (fx Silvan) så efterspørg varenummeret (F04011).

Bedste hilsner

Drivhusklubben

...

Jesper - 9Haven.dk

23 maj 2012 01:25

Jeg har et par spørgsmål ang.  siden:

http://www.drivhusklubben.dk/page/medlemsfordele

Der står under "Kæmpe rabatter" at der er mange tusinder medlemmer af Drivhusklubben?

Men www.drivhusklubben.dk har kun 763 medlemmer? Kan man være medlem på andre måder?

Hilsen Jesper der glæder sig til kæmpe rabatter når vi nu er mange tusinder medlemmer  :-)

...

Drivhusklubben

23 maj 2012 06:48

Hej Jesper, Tak for dit spørgsmål. Som du selv ved, har Drivhusklubben været aktiv i en del år, før vi fik det nye site. På det gamle site blev "medlemmer" kun defineret som nyhedsbrevslæsere. På det nuværende site har vi været nødt til at skelne mellem nyhedsbrevslæsere og brugere på selve sitet. Simpelthen fordi vi ikke bare kunne tillade os at registrere de tusindvis af læsere som brugere, uden en form for samtykke. Så når du læser "mange tusinde medlemmer", er der egentlig ment det totale antal mennesker vi kan kommunikere ud til, via nyhedsbrevet. Så med andre ord, har vi tusindvis af læsere af nyhedsbrevet. Men pt er der "kun" godt 700 deltagende medlemmer på selve sitet. Dette tal vil vokse itakt med at flere og flere får lyst til at deltage i indholdet. Systemet bag drivhusklubben.dk kræver jo at man er medlem på sitet før man kan kommentere og deltage på anden vis med indhold. Håber det besvarede dit spørgsmål. Bedste hilsner Drivhusklubben

...

Anja Egeriis

02 jun 2012 07:52

Det var måske en formulering, der kunne ændres, så? Den er da noget misvisende :) Der står jo også, at der løbende arbejdes på at skaffe rabatter - men det ser da ikke ud til, at det er en proces, der er gang i endnu?

Mvh

Anja

...

Drivhusklubben

02 jun 2012 09:11

Hej Anja,

Tak for din kommentar. :)

Jeg vil give dig ret i at vi, i starten af den nye Drivhusklubs levetid, da siden over medlemsfordele blev lavet, måske var for optimistiske ift hvor hurtigt klubben kunne vokse til det niveau, tilbudspartnere krævede fra os før at de kunne tilbyde betydelige rabatter til vores medlemmer og nyhedsbrevlæsere.

Med dette sagt, er vi faktisk idag meget tæt på at komme i mål med denne ambition og målsætning. Vi er i løbende dialog med fremtidige tilbudsgivere, og dette er derfor helt bestemt noget vi "løbende arbejder på". Bl.a gennem udvidelse af klubbens funktionalitet, og betydelig annoncering gennem diverse medier.

Siden over "medlemsfordele" skal dog helt bestemt opdateres i takt med den udvikling vi oplever. :)

Bedste hilsner
Drivhusklubben.dk

...

Karen V. H. Meier

03 jun 2012 12:25

Hej Drivhusklubben.

Er jer der varetager den ansatte ved juliana??

Hvis i er det, kunne man så ikke forestille sig at i tog kontakt til de store der forhandler jeres huse ang nogle rabatter ??

Jeg sænker her på feks. Silvan mf. ??

De var måske klar med en rabat på jeres prudukter, samt jord planter mm ?

 

Bare en ide der ville være dejlig, da den så også ville være landsdækkende. ;-)

...

Drivhusklubben

04 jun 2012 10:40

Hej Karen,

Tak for dit input. Det er faktisk en rigtig god ide, som vi vil gå videre med :)

Der vil helt sikkert ske noget i den nærmeste tid - for vi har flere muligheder oppe at vende ang. dette. 

Vi havde dog fra start den holdning at vi ikke ville fylde klubben op med reklamer, hvorfor det nu er vigtigt for os at vi kan præsentere virkelig gode, betydelige besparelser til vores medlemmer - på relevante produkter. 

Og for at give besparelser i et betydeligt niveau, kræver mange forhandlere at vi har flere medlemmer eller læsere af vores nyhedsbrev. 

Men, da antallet af læsere/medlemmer, stiger konstant er vi idag slet ikke så langt fra at kunne forhandle nogle gode aftaler på plads.

PS: Drivhusklubben består "kun" af et lille team af webudviklere, som står for udvikling og vedligeholdelse af teknikken bag sitet. Vi er ansatte hos Juliana, men arbejder isoleret set på Drivhusklubben.dk :)

...

Grønnefingre

10 jun 2012 12:34

Først og fremmest tak til Juliana for at drive Drivhusklubben -det er et godt sted at finde inspiration og råd, når man er ny i drivhusverden. 

Jeg vil gerne føje planteskolerne -fx. Bo Grønt kæden på listen over budtikker, hvor det ville være godt at få rabat. Hvert år valfarter vi med grønne fingre til planteskolerne for at købe frø og planter. Alternativt kunne netsider med et stort frøsortiment også være godt!