Blog


...

Molbo

16 mar 2017 07:56

Rengøring af drivhus

Har indkøbt Julianas Bio-Clean, men brugsanvisningen er ikke lige til højre hen. Kan det påføres ufortyndet ned højtryksspuler?Er det godt for drivhuset? Har et Diamant. Kan drivhuset holde til, at man skyller skummet af med højtryksspuler? Skal det fortyndes, hvis det påføres manuelt? Nogen, der har erfaringer desangående? Mange hilsner Molbo

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

22 mar 2017 12:20

ud fra produktbeskrivelsen står :

Den biologiske Drivhusrens fra Juliana er dybdevirkende og skånsomt rengøringsmiddel, der er perfekt, når du skal rengøre dit drivhus.

Påfør skummet, lad det trække i 10 min., brug børste efter behov, og skyl til sidst efter med vandingspistol eller højtryksrenser for optimalt resultat.

Det er helt almindeligt, at der efter nogle år dannes alger i bunden af drivhusets polycarbonatplader. Juliana Drivhusrens er et godt og effektivt middel til algebekæmpelse, der ikke skader dine planter eller økobalancen i drivhuset.

Sådan som jeg så læser det, så hælder du det i en spand uden fortynding og smører det på dit drivhus med for eksempel en bilbørste. Her sidder det så i ti minutter, og så kan du bruge en højtryksrenser. Det kan drivhuset godt holde til. Er det ikke fyldt med for mange alger, vil en haveslange med et bruserhoved også kune klare det. Hvis ikke der står det skal fortyndes og det kan jeg ikke se der gør, og du gør det for at spare, ja så bliver det måske halvt så godt, på den måde, at der så skal gå mindst 20 minutter inden du vasker skummet af. Det skummer nok også lidt mindre, når det fortyndes.  

Lignende Artikler