Blog


...

Lars Lund

18 mar 2016 12:40

En oase for mennesker og planter

Man tager en beslutning, indtil man tager en ny. Sådan sagde en tidligere statsminister, Jens Otte Kragh, og han var en klog mand. Da jeg så en pressemeddelelse fra Juliana om et nyt hus, var jeg solgt. Jeg var ved at sætte et andet hus op, men måtte hurtigt tage en ny beslutning. Jeg var heldigvis ikke nået så langt. Det nye hus Oase var som skabt til min have, og til de behov jeg tror jeg har de næste år, nemlig en kombination af at dyrke og at hygge.

Se med på denne film. Så kan du se en lynopstilling af huset og ja, måske er det også noget for dig. Rigtig god påske. 

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Kittekat

21 mar 2016 09:55

Hej

Hvor er det super skønt dit nye drivhus det bliver i glade for

Lignende Artikler

Om Lars Lund

Lars Lund
Haveekspert & havejournalist
Lars har i mange år beskæftiget sig med haver og drivhuse. Lars har udgivet bøger om drivhuse og har medvirket i en række haveudsendelser for TV2 Fyn. Lars er et omvandrende haveleksikon og kan svære på alle dyrkningsbaserede spørgsmål – basale såvel som ambitiøse projekter.

Bliv klogere på Lars Lund
  • Aktuelle Indlæg