Blog


...

Brian Løwe

04 mar 2015 22:38

Vindueslister falder af Juliana drivhus

Var en tur i Middelfart og besøge Byggecentrum her i weekenden med Konen og se på drivhuse, Planen var at jeg gerne ville se på et Juliane premium da det så super flot ud i deres brochure men blev meget skuffet da jeg så deres udstillings hus det var meget tydeligt at der er store problemer med de lister der holder vinduerne på plads der var mange steder listerne bare sad løse som i kan se på de fotos jeg har vedlagt. Æv æv et dansk firma der ikke kan laven et ordenligt produkt. Så mit valg blev et drivhus fra hobbydrivhuse det er af super kvalitet og vinduerne bliver skruet sammen med en halvmåne aluminiumsprofiler med et t profil, det er samme system de bruger ved industri drivhuse. Så er der ikke nogle plastik lister der kan flyve af. Håber nu ikke jeg bliver slagtet her på siden kan se at det er Juliane A/S der driver drivhusklubben hjemmeside. Ps. Min mindste datter hygge sig meget med at trygge næsen mod de mange vinduer som i kan se på foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Kommentarer til dette indlæg

...

aagaard

06 mar 2015 21:44

Købte et juliane Premium sidste år og må erkende jeg har problemet med flere af mine lister. Bortset fra dette er det et kanondrivhus utroligt solidt og stabilt. 

...

Kurt Jakobsen

07 mar 2015 08:19

Har også samme problem. Fikk nye lister hos min leverandør, og skiftet samtlige, men fortsatt er det noen som løsner. Finnes det andre måter å løse dette på?

...

Nanna

01 apr 2015 15:24

Hej Brian

Tillykke med dit nye drivhus. Vi er naturligvis kede af, at du ikke har valgt et Juliana, men vi sætter pris på din ærlighed, så vi har en chance for at gøre noget ved problemet. Og nej, du kommer ikke i bad standing herinde på vores forum. For godt nok er Drivhusklubben som du selv skriver drevet af Juliana Drivhuse, men alle drivhusejere, haveelskere, m. fl. er velkomne her uanset, hvilken model de har i haven.

Rigtig god påske

Bedste hilsener

Drivhusklubben/Juliana Drivhuse

 

...

Mikael jakobsen

02 apr 2015 15:37

Plasticlistern må være et stort problem hos Juliana. Jeg købte og fik monteret et Botanica E for et par år siden. Har været meget tilfreds BORTSET fra disse plasticlister. Listerne er antracitfarvede, men året efter havde solen nærmest bleget dem helt gråhvide. Jeg fik et nyt sæt lister, som jeg selv skulle skifte, hvilket jeg ikke lige turde kaste mig ud i,idet montering åbenbart ikke var med i garantien. Jeg har nu opdaget, at nogle af liserne nu begynder at bukke udad på midten, og ikke er til at trykke på plads. Kære Nanna eller andre....hvad gør jeg?

...

Søren Jensen

03 apr 2015 08:37

Jeg købte sidste år et Juliane Premnium og det er nu første Vinter det har stået ude. Jeg har hele efteråret og vinteren måtte trykke de sorte vindueslister på plads.Jeg har haft en glarmester til at monterer glasset og listerne, så det skulle være korrekt. Hvad kan der gøres ?. Yderlig har jeg et problem med at der render vand ind i hjørnerne af drivhuset når det regner. Jeg kan ikke se hvor jeg skal tætne for at stoppe det. Er der nogen der har en løsning? Mvh Søren

...

Mikael jakobsen

03 apr 2015 14:40

Mon ikke vi kan få en kommentar fra Juliana?

...

Nanna

12 apr 2015 21:48

Vi er kede af, at flere af jer oplever problemer med listerne på vores premium. Vi anbefaler, at I fæstner listerne med silicone, det burde kunne holde dem på plads.

Mvh

Drivhusklubben/ Juliana Drivhuse

...

Fuglsang

14 apr 2015 19:31

Jeg købte et Gartner juliane drivhus sidste sommer. Jeg har haft de samme problemer med listerne, som I beskriver. En af listerne knækkede i vinden i går, da kun den øverste del, løsnede sig og derfor knækkede den. Øv. Noget andet er håndtaget på døren, der "krakelerer". Er det almindeligt? Jeg har ikke haft drivhuset i et år endnu.

Lignende Artikler