Blog


...

Ania

18 jun 2012 22:44

nedløbsrør til drivhuset

Jeg skal have monteret nedløbsrør, men ved ikk hvad jeg skal eller kan bruge? Tænkte en fast-stripset haveslange blev for livlig, og er også i tvivl om det vil holde i længden. Gode forslag, ideer og andet brugbart tages imod m glæde:-) Ania

11 Kommentarer til dette indlæg

...

Dorte

21 jun 2012 08:22

Jeg står også og skal bruge nogle sådanne - og jeg har undersøgt lidt. Har valgt at bestille de nedløbsrør med fastgørelse mv som Juliana fremstiller.

Mvh

Dorte

...

Ania

21 jun 2012 12:31

Mon du har et link hertil? Kunne godt blive aktuelt her :-)

...

Dorte

21 jun 2012 12:57

Et link har jeg ikke lige, desværre. Men jeg har netop været i Silvan og fået dem til at bestille sådan et sæt hjem, som jeg nok får en af dagene. Enten skal du prøve at søge på deres hjemmeside eller henvende dig et af de steder, hvor de sælger drivhuse (byggemarkeder o.lign.)

 

...

Sussi

21 jun 2012 13:01

Hej Ania - jeg foreslår at du ringer direkte til Juliana på 66 11 18 11 og beder mig et varenummer til netop et nedløb som passer til dit hus.

Jeg stod i samme situation for nogle måneder siden, men først efter at have købt et som ikke passede til mit drivhus :/

...

Anette og Peter

22 jun 2012 09:09

Hej.

Da jeg købte drivhus kunne jeg ikke se hvordan nedløbsrørene skal monteres, det står vist ikke i vejledningen. Resultatet var, at de lå på lager en tid. Det blev de så skæve af. Så jeg skal også have nye.

 

...

Havemusen

23 jun 2012 08:04

Med fare for at skuffe nogen, så kan jeg fortælle, at de nedløbsrør, Juliana bruger er utroligt små i diameter. Tagrenden samler jo - ihvertfald hos mig - en del blade, som straks samler sig ved nedløbshullet. Der skal naturligvis holdes rent i tagrenderne, hvilket jeg gør meget jævnligt. Jeg har lagt hovedet i blød for at finde en smart løsning på problemet. Er der nogen, der har det samme problem?. Bedste hilsner Havemusen

...

Ania

24 jun 2012 18:39

Hej igen

Dorthe, mon du husker prisen på Silvans nedløbsrør, må se hvad der både er bedst og bedst til prisen.

Sussi, Vil prøve at ringe til Juliana også, men med porto mm, skal det hele lige regnes sammen

Anette og Peter, Jeg fik ikke nedløbsrør med til mit hus, det er et vægdrivhus på 6-7m tror jeg, måske det er forklaringen på at jeg ikke fik med.

Jeg tænkte på om der var noget vandrørs-agtige rør der kunne bruges?

Havemusen, kan du evt ligge hønsenet i tagrenden?

Tak for input :)

Ania

...

Havemusen

25 jun 2012 04:10

Hej Ania,

Pudsigt nok, så har jeg tænkt på hønsenet, men i så fald skal det være meget små-masket. Har også tænkt på en grydesvamp, men er bange for, at de ruster ;O)

...

Dorte

25 jun 2012 08:53

Hej Ania,

prisen for et sæt nedløbsrør var 219 kr til vægdrivhus Royal 612... Der følger ikke nedløbsrør med til vægdrivhusene - har lige læst igennem i vejledningen til vægdrivhusene, og det var der så heller ikke med til mit.

 

 

...

Ania

29 jun 2012 13:29

Hej Dorthe, "min" silvan kan ikke skaffe nedløbsrør, de har haft kontakt med Juliana som siger at det ikke findes til vægdrivhusene?? mystisk...

...

Dorte

29 jun 2012 14:41

Hej Ania,

jeg synes at det lyder underligt. "Min Silvan" ringede til Juliana og talte med Lene Konradsen som gav ham vare nr. Nu skal jeg jo ikke kunne sige, om de kun findes til de største modeller - men jeg synes, at du skal prøve at ringe til Juliana og tale med Lene, så må du kunne få korrekt besked.

Jeg håber, det lykkes for dig.

Jeg går stadig og venter på mine nedløbsrør, men fik oplyst, at de kommer sammen med en kommende leverance fra Juliana.

Lignende Artikler