Blog


...

Masima

11 jun 2012 09:37

knibning af tomater

Kan det passe at tomaten: "Solanum lycopersicum" ikke skal knibes i bladhjørnerne?

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Anne Christiansen

22 jun 2012 09:31

Hej Masima!

Det navn du skriver er et generelt navn for tomater, den har også et efternevn som fortæller mere om sorten, kun nogle tomater skal ikke knibes i alle bladhjørner, genereelt skal alle de store tomat sorter knibes i alle hjørner, men mindre tomat sorter lader man hver 3-4 hjørneskud sidde.

Anne

...

Masima

22 jun 2012 09:53

Hej Anne

Tak for dit svar.

Når jeg kigger nærmere  på  mine to poser fra tomatfrøene kan jeg godt se, at de har samme navn. Det der undrede mig var, at på "Drivhustomaten" (eneste efternavn jeg kan se på posen) med en højde på 60-75 cm skulle der ikke knibes sideskud,  mens der på "Kirsebærtomaten" med en højde på 150-200 cm skulle.

Frøene er fra "Bröderne Nel" og er økologiske.

Margrethe

...

Anne Christiansen

22 jun 2012 10:26

Hej Igen!

Det er mærkligt at de ikke skriver sorts navn, men jeg syntes at det lyder som de begge to sætter rimlig små tomater, så jeg ville nok knibe ca. hver anden af, ellers prøv at høre hos firmaet du har købt dem hos.

Anne

Lignende Artikler