Blog


...

Charlotte

24 jun 2012 14:14

Forskel på han og hun agurkeblomster

Mine agurker er begyndt at blomstre, og der er allerede anlæg til små agurker. Efter sigende burde der ikke være hanblomster på agurkeplanterne, men jeg er altså kommet i tvivl, fordi der er så stor forskel på blomsterne, eller er det bare mig der for utålmodig og ikke venter længe nok, til at kunne se om der dannes agurker? Det var i går jeg opdagede at nogle af blomster var sprunget ud, jeg ved ikke hvor længe de har været undervejs. Jeg har læst at man skal sørge for at få hanblomsterne væk, da de ellers bestøver hunblomsten, og giver nogle, knap så gode, agurker.

Jeg mangler vejledning ???

Mht. mine tomater, så er der mange fine klaser, og hvornår kan jeg forvente at de begynder at tage farve?

 

Hilsen

 

Charlotte

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

10 jul 2012 07:47

Hej Charlotte

Hunblomsterne har en begyndede frugt, mens hanblomsterne vedbliver at være blomster, men hvis ikke du har købt en af de gamnle sorter, der er relativ få af dem i handlen, så tror jeg næppe du har hanblomster.

mvh

Lars  

...

Anja Egeriis

10 jul 2012 23:22

Mht. tomater, så går der 7-8 uger fra den første blomst til den første modne tomat :)

...

Lisa Muncan

29 aug 2013 22:44

ej hvor skaegt , jeg tror ogsaa jeg han og hun blomster saa, 

men jeg har et speorgsmaal , kan disse smaa spiraller spises paa planten ??? 

kh

Lisa