Blog


...

Dorte

21 jun 2012 13:02

Feje el. tætningslister til drivhusdør

Jeg har netop fået opsat et Juliana drivhus (Royal 612) som har skabt stor lykke her - men......der er et lille problem. Nemlig skydedøren som gaber ca. 1 cm i hver side, og her kan regn, div. småkryb, sne osv. komme ind.

På andre drivhuse har jeg set, at der er monteret (fastklæbet) fejeliste på siderne, og derved holdes de nævnte ting ude. Juliana har ikke sådanne til deres drivhuse, så hvad gør jeg?

I et byggemarked har jeg fundet noget, der måske kan anvendes (måske) - det er en metalliste med fejeliste/børste på, men den skal skrues fast på siderne af døren, og så er jeg i tvivl om hvor enkelt det er. Eller om der måske findes en mulighed for fejeliste eller tætningsliste, som kan klæbes på.

Er der nogle gode råd desangående ?

 

Mvh

Dorte

 

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Jinnie Andersen

22 jun 2012 09:33

Hej Dorthe,

Jeg ville starte ved Juliana, da jeg lige har fået et af de billigeste modeler og der var sådan en liste med..

Jeg tror den måske ikke er kommet med i din pakke eller de må kunne hjælpe dig med den korrekte gummiliste.

Jeg kan ikke se ud af navnet (Royal 612), hvilken model det er - men er der gummiliste i vejledningen, hvis ikke er det jo ikke sikkert der "skal" være 'en.

 

Men de burde jo kunne hjælpe dig.

 

Held og lykke med det

Jinnie

...

Dorte

22 jun 2012 10:58

Hej Jinnie,

tak for dit svar. Jeg havde via Juliana bestilt opsætningen, og jeg har efterfølgende haft lidt klagepunkter - for få flueben sat på glassene og lidt andet. jeg har derfor kontaktet Juliana med de problemer der har været, og der var intet svar ang. utæthed ved døren.

Nu har jeg så lige tjekket hvad der skulle være med drivhuset, og sørme her står også nævnt tætningsliste - det er der så bare ikke sat i !!!!

Må lige have kontaktet Juiana igen, og der kommer montør på tirsdag, som skal justere småfejlene.

Så løser det hele sig forhåbentlig ;.-)

 

Endnu engang tak - dit svar fik mig i hvert fald til at tjekke, hvad der skulle være med til drivhuset

...

Jinnie Andersen

22 jun 2012 11:11

Hej Dorte,

 

Det var dejligt..

At kunne komme med brugbart input..

 

Håber at alt bliver godt nu...

Jinnie

Lignende Artikler