Blog


...

Dorthe Kvist Meltdesignstudio

19 jun 2012 15:09

Automatiske vinduesoplukkere...?

Jeg er jo som sagt den aldeles lykkelige ejer af et Juliana Premium 12,1 drivhus, som står så edderflot i min have og laver sommer for bla. alle mine 22 tomatplanter.

Jeg vil gerne investere i en automatisk vinduesoplukker og et vandingsanlæg, til når jeg skal på ferie og drivhuset skal være alene hjemme.

Er der nogen der kan anbefale eller rådgive omkring oplukke systemer og vandingsanlæg...?

Det ser ud til at der findes et "vanlet" anlæg, er det et man skal have eller hvad ?

Angående automatiske vinduesoplukkere, skal jeg vælge Ventomax,Spiro eller Univent, og skal jeg bruge en eller to ?

 

Kom glad med gode råd, hvis der er nogen af alle jer garvede drivhusentusiaster der har erfaring med dette (o;

-Dorthe

4 Kommentarer til dette indlæg

...

Jørgen E.P

20 jun 2012 08:28

Hej Dorthe - Jeg har både vinduesåbnere og vanlet anlæg til mit Premium. Jeg har "Univent" automatiske vinduesåbnere i mine tagvinduer. Det fungerer fint på andet år. Jeg fik at vide at univenten fungerer bedre til drivhsue af kraftigere profiler, som Premium. Vanlet anlægget fungerede fint, men driller pludseligt i år. Jeg er bange for at den har taget skade af frosten i vinters, efter at have stået ude :(

...

Dorthe Kvist Meltdesignstudio

22 jun 2012 10:16

Toppen !!

Tak skal du have ...jeg bestiller straks (o;

...

Lars Lund

10 jul 2012 07:50

mht vinduseåbnere, så vil jeg vælge at have dem på alle de vinduer er kan åbnes. de lukker jo af sig selv, når temperaturen igen falder og man kan næsten ikke få udluftning nok

...

Anja Egeriis

10 jul 2012 23:25

Jeg har kun autoåbnere på to af mine 4 tagvinduer - så kan jeg nemlig holde de to sidste og sidevinduet åbne døgnet rundt fra ca. 1.7. og resten af sæsonen for at undgå for meget fugt om natten :)

Jeg åbner de to, inden jeg tager på arbejde, med mindre det blæser ½ pelikan og regner voldsomt, og så åbner de to andre i løbet af dagen.