Blog


...

Martin

05 jul 2016 11:25

Sådan strikker du et skyggenet på egen hånd

Dette er mit første indlæg på Drivhusklubben.dk, så jeg håber, at det lever op til forventningerne - ellers må I bære over med mig.

Ikke desto mindre vil jeg hjerteligt gerne dele et rigtigt godt tip. Har du brug for et nyt skyggenet, så kan du nemlig overveje at strikke dit eget skyggenet. Da min søster ønskede sig et skyggenet i fødselsdagsgave, valgte jeg at strikke et skyggenet - i stedet for at købe et. Det kræver selvfølgelig, at man har mange timer til rådighed, men det kan altså lade sig gøre.

Det skal du bruge:

  1. Tyndt garn (jeg anbefaler DROPS Air)
  2. Strikkepinde
  3. Saks (jeg anbefaler en Fiskars Saks)

Skal du strikke dit eget skyggenet, behøves du som udgangspunkt kun at have garn, strikkepinde og en saks til rådighed. Jeg lavede et skyggenet, og det målte 183 x 259 cm. - det tog mig omkring 3 uger at strikke det - jeg brugte samlet set 20-25 timer.

Er du begynder, kan du med fordel følge en opskrift. Jeg er ikke begynder, men jeg valgte alligevel at følge en strikkeopskrift, så jeg var på den sikre side. Det er ikke lykkedes mig at finde den pågældende opskrift på nettet, men jeg deler den gerne med interesserede. Jeg fandt nemlig opskriften på dette skyggenet i mit blad, som jeg har taget et billede af for mange år siden efterhånden.

Anbefalede produkter:

http://www.fiskars.dk/

https://rito.dk/203-drops-air

4 Kommentarer til dette indlæg

...

Nanna

06 jul 2016 08:35

Hej Martin
Tak for dit indlæg. Det lyder som en sjov idé at strikke sit eget skyggenet. Jeg kunne godt tænke mig at dele dit tip på Drivhusklubbens Facebookside, vil du kunne sende mig et billede (eller flere). 

Du kan enten lægge billede ind her eller sende et på nansen18@gmail.com

Glæder mig til at høre fra dig

Bedste hilsener
Nanna fra Drivhusklubben

...

Bent Løschenkohl

07 jul 2016 07:45

Husk, at skyggenet skal være hvidt, så det reflekterer solen, ellers bliver skyggenettet opvarmet af solen, og så er man lige vidt.

...

Lars Lund

14 jul 2016 09:25

Super kreativ ide:)

...

Lars Lund

14 jul 2016 09:30

Skyggenets farve: Det er rigtigt Bent, men f.eks. i England har jeg set mange grønne net. De bruges dog uden på huset og min erfaring er at lægger man noget udenpå, så spiller farven ingen rolle.