Blog


...

Michael

10 jul 2016 17:09

Sådan plejer du dit lammeskindHej.
Først og fremmest tak fordi jeg må være medlem på denne fantastiske side, her er så mange tips og tricks. Nu vil jeg også gerne byde ind med noget til jer som tak. 

Mange døjer tit og ofte med grimme lammeskind efter nogen tids brug. 

Jeg vil derfor gerne give mine bedste råd til at få dem flotte igen:

1)
Find dit lammeskind frem og gør dig klar til at vaske det. Her er det oplagt med en stor spand / balje.

2) 
Vask lammeskindet ved middellunken vand og massér lanolinshampoo ind i skindet. Dette skal gøres nænsomt og blidt for at sikre sig at skindet holder sin form. 

3)
Hæng lammeskindet til tørre udenfor. Dette er en af de vigtigste processer overhovedet, du må ikke blot lægge det sammen og ind i et skab, da det herved kan mugne og skabe en dårlig og kraftig lugt. Husk på at lammeskindet stadig er levende. 

Du skal ligge dit lammeskind på et tørrestativ med hårene ned af, så vandet kommer ud af skindet. Det er vigtigt temperaturen ikke er for høj og heller ikke for lav. En god temperatur er omkring 15 grader. 

4) 
Børstning af lammeskind. Du skal her bruge en karte børste - dette er en særlig børste til brug for krøllede og uldne former for hårtyper. Det er vigtigt at børste sit lammeskind jævnligt, hvis du bruger det til at sidde meget på - dette vil sikre et pænt skind i mange år frem.Kilde:
http://nordicdeco.dk/produktpleje/

Lignende Artikler