Blog


...

Peter

19 jan 2016 12:02

Lukning mv af standdør på Juliana Preminium plus 9,9 m2

Vi har købt og opsat et drivhus i det sene efterår 2015 og regner med, at vi rigtig skal i gang her i 2016. Men jeg har et spørgsmål vedrørende åbning/lukning af vores standdør til drivhuset. Er der nogen, der har gode ideer til, hvordan jeg kan fastgøre døren/dørene, så standdøren kan stå åben uden at klappe i hele tiden? Kroge, magneter eller andet??

Ps. jeg er relativ ny i Drivhusklubben.dk, så jeg glæder mig til at læse en masse indlæg og derved få inspiration til det videre arbejde i drivhuset.

5 Kommentarer til dette indlæg

...

Dus www.dk3000.dk

20 jan 2016 19:12

Hej Peter,
Velkommen på Drivhusklubben, her er masser af inspiration at hente.

Det kan jo løses på mange måder, men jeg ville helt klart vælge en krog fremfor en magnet.

Enten en helt almindelig krog der har fat i et øje, eller en Gliphage.

...

Peter

28 jan 2016 17:55

Hej Dus

Tak for svaret. Der er nok visse udfordringer ved at fastgøre den øverste del af standdøren til drihuset. Det ser ikke umiddelbart ud, som der er noget at sætte en krog e.lign. fast i/med. Det ville være godt, hvis jeg kun kunne åbne den øverste del af standdøren.På den nederste del af stalddøren vil jeg nok undersøge, om en gliphage skulle være en muliged. Har måske fundet på nettet en gliphage til væg hos Carl-Ras. Nu må jeg måle op og se, om den overhovedet kan sættes fast med skruer eller bolte til både drivhus og stalddør.. Jeg tænkte, om der var andre der havde tilsvarende drivhus og på, hvordan de mon har løst problemet

...

carstenw

29 jan 2016 09:28

Hej Peter, du behøves ikke at lede efter en eller finurlig løsning på dette problem, for der findes et beslag fra Juliana som løser problemet, du skulle kunne skaffe det hos en drivhusforhandler, måske ligger det ikke på lager, men så kan de skaffe det hjem. Vi taler her om delene 68a, du skal bruge to styk.

mvh

carsten

...

carstenw

29 jan 2016 10:14

Hej igen.

Du skal lige være sikker på din drivhusmodel. Der er ikke noget der hedder Premium Plus 9,9, måske er det et Compact Plus 9,9 og dér er dørholderen anderledes.

Hvis det er en Compact Plus, kan du se Montagevejledningen på Julianas hjemmeside under drivhuset, der kaldes Junior, dér finder du dørholderne ved afbildningen af dørmontagen.

Håber du kommer videre, ellers ringer du bare til Juliana.

Mvh

carsten

...

Peter

29 jan 2016 15:14

Hej Carsten

Tak for dt svar. Det er et Compact Plus 9,9-drivhus. Jeg har haft en snak med Juliana og har nu fået tilsendt montagevejledningen. Har fundet nogle dimser i en lille pose. Nu må jeg så se, om jeg kan få sat dem rigtigt på. Virker kun til den øverste del af stalddøren.

Mvh

Peter

Lignende Artikler