Blog


...

Anns_Have

20 feb 2017 17:26

Jeg er tyvstartet!

Hej alle drivhusejere!

 

Så er jeg tilbage efter en lille skrivepause – men jeg har ikke glemt jer! Tværtimod :)

Jeg har gennem disse kolde måneder haft megen glæde af mit drivhus. I den allerkoldeste tid tog jeg min ældgamle varmeblæser med ud i drivhuset, så jeg kunne drikke min eftermiddagskaffe uden at fryse til is! Over julen og gennem januar har jeg ikke gjort det store i planter på grund af det kolde vejr. Men pludselig kløede de grønne fingre så meget, at jeg ikke kunne vente længere!

For to ugers tid siden satte jeg ved min computer og fandt frem til stiklinger man kan sætte nu. Derudover har jeg søgt mig frem til, at man kan give rabarberne en ’kickstart’ i drivhuset. Så jeg gravede en stenhård jordblok med rabarber op fra naboens have og satte i en bajle i drivhuset. Jeg tænkte allerede der, at det ville være for godt til at være sandt, men jeg KAN SE de rører på sig! Jeg forventer ikke at kunne spise rabarber midt i marts, men jeg kan alligevel ikke lade være med at glæde mig til, at jeg kan tage min foldekniv og høste de første spæde planter – måske engang i maj? Er det for urealistisk?

 

Mange hilsner,

Ann :)

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

21 apr 2017 09:48

Nu er det jo snart maj og svaret er det er bestemt ikke urealistisk :) men det har du jo opdaget. Husk man kan også lægge billeder ind, det er altid dejligt at se :) mvh Lars Lund 

Lignende Artikler