Blog


...

Rasmus

13 feb 2017 11:00

Ekstra varme i drivhus? Nødvendigt?

Hej med jer

Min lange boligproces startede for et år siden, hvor jeg tænkte, det var på tide at flytte ud af min ekstremt lille lejlighed i København for i stedet at flytte ud til et hus med meget mere plads, som min kæreste og jeg kunne nyde godt af nu og selvfølgelig også på det lange løb. Det krævede selvfølgelig lidt tænketid, at flytte fra Hovedstaden, da jeg har boet her hele mit liv, men alligevel blev plads i forhold til pris prioriteret. Jeg har altid ønsket mig en have, hvor man kunne holde diverse arrangementer, et hus, man kun bygge på og forbedre og generelt bare plads til at lave sjove handy projekter. Det endte så, vi fandt drømmehuset igennem en ejendomsmægler i Odense og er altså nu bosat på Fyn.

Det betyder dog, at min kæreste og jeg er rimelig ’grønne’ på alt, når det kommer til have- og husprojekter, og ja generelt gør-det-selv projekter – så er det jo rigtig rart, man kan få råd og inspiration på internettet.

Vores drivhus er virkelig blevet sat pris på, siden vi investerede i det, og vi går derfor ret meget op i at holde det så godt som muligt, og at gøre os de foranstaltninger, der skal til.

Noget af det, som jeg læste for ikke særlig lang tid siden er, at i det tidlige forår og sene efterår, kan der være behov for at skabe lidt ekstra varme i ens drivhus. Nu ved jeg ikke, om det er nødvendigt eller ej, og råd fra mere garvede drivhus-havere kunne derfor være rart at få.

Der blev blandt andet nævnt noget med et lag fiberdug og bobleplast i denne forbindelse.  

Ja det er igennem diverse blogs – en verden min kæreste har åbnet mine øjne op for – at jeg hører om diverse råd, tips og tricks, og det var så her, jeg læste omkring dette.

Er der nogle, der har erfaringer med dette? Er det unødvendigt, eller er det noget, som er meget normalt at gøre for at sikre planterne bedst muligt?

 

Hilsen

Rasmus

Lignende Artikler