Blog


...

Karen V. H. Meier

06 feb 2013 09:56

En fed "frø-side"

Hejsa.

 

Skulle handle lidt frø til drivhuset, og fandt ud af at der er mange der handler med det på nettet.

Jeg har nu handlet med Bjarnes frø, og han yder en top service. 

Mine frø kom ikke frem med posten, men pyt med det - han sendte bare en ny portion.

Jeg har selvfølgelig lovet og sende retur, hvis de dukker op;-)

Linket til siden er her: http://www.bh-froe.com/ZC/index.php?main_page=index

 

Jeg fandt også nogle sjove HELT sorte tomater på:www.albinusfro.dk

Men har ikke været i kontakt med dem, så kan ikke sige noget om deres service.

7 Kommentarer til dette indlæg

...

Karen V. H. Meier

06 feb 2013 10:03

...

Karen V. H. Meier

06 feb 2013 10:04

Skiltene er skrevet og jeg er snart klar til og så.

Hvornår sår i?

...

anja

10 feb 2013 19:55

jeg er i fuld gang, dog kun med blomster :-)

...

Kristensen

12 feb 2013 10:55

Det ser godt ud! :)

...

Susan Borch

22 feb 2013 18:12

Hejsa. Jeg handlede hos Bjarnes Frø sidste år. Jeg var vældig tilfreds med handlen, men desværre viste det sig at fire af de frø jeg havde købt ikke var det det skulle være. Det drejede sig om Ipomea i hvid, rød og pink......de var alle den alm. blålilla og rosenkål....det var en blandet fornøjelse af forskellige kål. Resten af de frø jeg købte fejlede ikke noget. Men alt i alt en lidt træls oplevelse.

...

lolik

22 feb 2013 19:51

Når man frø formerer, så kan man aldrig være sikker på, hvad der kommer ud af det. Det derfor vi har mange gange flere krydsninger, end "rene linjer". Frø bliver jo dannet pga blandede genetiske egenskaber fra begge "forældre". Det er meget svært bibeholde "rene linjer", fordi der er også en risiko for indavl.

...

Susan Borch

22 feb 2013 20:53

Det er jeg ganske udemærket klar over. Men alligevel, jeg såede 10 af hver af de fire og ikke en eneste var den sort jeg havde købt. Det er for mig en lidt for stor fejl procent. Specielt når de blev solgt med sortsnavne og ikke kun artsnavne.

Lignende Artikler