Blog


...

Claus Dalby

01 feb 2012 14:44

Efterlysning

Da jeg i 2007 udgav ’Drivhusdrømme', var jeg slet ikke klar over, hvad den bog ville komme til at sætte i gang. For i årene efter udgivelsen har jeg modtaget rigtig mange billeder og breve fra folk, der har bygget fantasirige, flotte og imponerende drivhuse, væksthuse og orangerier.

 

 

Når jeg skrev bogen, var det fordi, jeg selv manglede den, da jeg for små ti år siden besluttede mig for at bygge et rigtigt orangeri af træ – et orangeri, som jeg kunne holde frostfrit om vinteren. Sådanne bygninger var der ikke mange af dengang. Jeg søgte i inden- og udenlandske bøger, og selv om jeg ikke fandt det, jeg var på jagt efter, lod jeg mig ikke stoppe.

 

Først skitserede jeg mine ønsker på et stykke papir og fik senere et arkitektfirma til at rentegne skriblerierne. Et lille års tid efter stod mit halvtreds kvadratmeter store væksthus færdigt. Og derefter skrev jeg så ’Drivhusdrømme’.

 

 

Jeg er utrolig imponeret over alle de fotos af spændende bygninger, som er blevet sendt til mig. Så nu har jeg besluttet mig for til efteråret at udgive en ny bog med Skandinaviens mest fantastiske væksthuse. Jeg vil stadig gerne modtage billeder af særlige huse. Ikke færdigproducerede, men huse fremstillet med hittepåsomhed og kreativitet. Til sommer vil jeg køre Skandinavien rundt og fotografere, så jeg vil også gerne have henvendelser fra Sverige og Norge.
I kan kontakte mig på claus@klematis.dk

På min blog – www.clausdalby.dk – skriver jeg nyt om mit haveliv et par gange om dagen.

Hvis I vil se, hvordan der ser ud i mit opvarmede væksthus her ved vintertide, kan I klikke her.

Lignende Artikler