Blog


...

Lars Lund

06 dec 2018 16:34

Julepyntet drivhus med videotips

Når vi det, når vi det?

Jo vi når det. Hos os når vi næsten aldrig at få adventskransen op før anden søndag i advent. Pludselig er det jo december, og så går det stærkt. Måske har du det på samme måde.  

Faktisk har vi fundet ud af, at det ikke er en katastrofe. Julemanden har i mange år brækket benet, fordi det hele skulle gå så stærkt. Det var det, mine forældre sagde, når de havde glemt at lægge en adventsgave.Så hastværk er lastværk. Vi fik ikke gaver hver dag, kun fire gange før jul, og det var fint. Jeg og mine seks søskende har ikke taget ret meget skade af ikke at få gaver hver eneste dag.

I denne video får du nogle hurtige tips til kranse, du kan bruge som adventskrans, eller til at hænge på døren. Måske kunne man kalde dem en redningskrans. Kransene er nemme at lave. Julen er reddet. 

 

 

 

Du får også lige nogle stillbilleder fra drivhuset

Fotos Grøn Kommunikation © 

 Se hvordan du laver kransen i videoen Foto Grøn Kommunikation ©

 

 

 

 

Om Lars Lund

Lars Lund
Haveekspert & havejournalist
Lars har i mange år beskæftiget sig med haver og drivhuse. Lars har udgivet bøger om drivhuse og har medvirket i en række haveudsendelser for TV2 Fyn. Lars er et omvandrende haveleksikon og kan svære på alle dyrkningsbaserede spørgsmål – basale såvel som ambitiøse projekter.

Bliv klogere på Lars Lund
  • Aktuelle Indlæg