Blog


...

Rasmus

14 dec 2016 10:51

Bygge sit eget drivhus - gode råd?

Hej alle.

Jeg har allerede et flot drivhus fra Bauhaus, men har nu besluttet at kaste mig over et nyt projekt. 

Her hjemme er vi flittige brugere af vores dejlige drivhus, så flittige, at vi ikke har mere plads.

Derfor er mit nyeste projekt selv at bygge et stort drivhus/orangerie ud af genbrugs- og byggematerialer.

Først og fremmest har jeg gennem gode venner fået forhandlet mig til en god aftale med et lille flyttefirma fra Sjælland.

Flyttefirmaet er villig til at tage alle efterladte materialer med de finder på deres vej, som jeg måske kunne bruge til mit store projekt, for en ganske favorabel pris! Så pt. er jeg en meget glad mand.

Mit næste spørgsmål går på, om I har erfaringer med at indsætte skydedøre i drivhuse?

Som udgangspunkt skal huset laves af genbrugsmaterialer osv, som godt må være lidt slidte og have noget patina.

Derfor er jeg bekymret for, om skydedøre vil kunne fungere som primær indgangsparti, hvis materialerne generelt er lidt brugte og skæve. 

Jeg er dog meget forelsket i ideen om skydedøre, som indgangsparti. Jeg kan rigtig godt lide hvor meget ekstra plads disse giver på begge sider af dørene, samt hvor meget ekstra man kan bruge drivhuset til, ved at kunne lade dem stå åbne om sommeren.

Med venlig hilsen Rasmus