Blog


...

Lars Lund

05 dec 2013 11:13

Et tøndetip, en opfordring og en agurk

Tomme tønder buldrer mest, men om vinteren holder de også længst

Foto: Grøn Kommunikation

Tøm tønden tom

Et er storm noget andet er vand. Har du en trætønde med vand, så skal den tømmes, og helst skal den lægges ned. Hvis ikke du gør det, er der endog meget stor sandsynlighed, for at den er utæt som en si næste sæson. Ja mere end det, den går ofte helt i stykker. Ærgerligt. Så ned med tønden ud med vandet.

 

Krumme agurker

Var du klar over, at de krumme agurker ikke er tilladt i EU? Det bliver de nu!! EU har nemlig spurgt alle mindre virksomheder, der producerer grøntsager, hvad der generer dem mest.  Det viste sig, at det at man ikke må producerer krumme agurker var en stor irritation, så nu har EU ranket ryggen og slipper fra næste sæson krumme ud.  Vi bøjer ryggen, for nu får vi amatører endelig værdig konkurrence.       

    

 

 

Hvad bruger du dit drivhus til lige nu?

Hvis dit drivhus overlevede de sidste storme, så fortæl hvad du bruger dit drivhus til lige nu.

Står dine cykler i huset? Har du havemøbler i det? Har du brænde?

Det Danske Haveselskab mener at alt for mange bruger deres drivhus til gammel ragelse eller i bedste fald til opbevaring af det, der ikke må stå ude om vinteren. Ofte ender det så med at blive et mere permanent glasskur, så slip den dårlige vane, siger Havesleskabet. I øvrigt har hverken cykler, havemøbler eller brænde godt af at stå i drivhuset. Fugtighedsprocenten er for høj og det ødelægger det du vil opbevare.

Men drivhuset kan fint bruges som julestue. Læg nogle billeder ind og giv andre gode ideer.

 

Her et par eksempler :

Foto: Grøn Kommunikation

Æbleskiver og varm gløgg

Juledekorationerne laves i drivhuset

Nissen er flyttet ind i drivhuset med gran og fyr og kulørte lamper.

 

 

Lignende Artikler

Om Lars Lund

Lars Lund
Haveekspert & havejournalist
Lars har i mange år beskæftiget sig med haver og drivhuse. Lars har udgivet bøger om drivhuse og har medvirket i en række haveudsendelser for TV2 Fyn. Lars er et omvandrende haveleksikon og kan svære på alle dyrkningsbaserede spørgsmål – basale såvel som ambitiøse projekter.

Bliv klogere på Lars Lund
  • Aktuelle Indlæg