Blog


...

Lars Lund

19 aug 2019 10:10

Kom med til åbne haver

Haveselskabet holder i weekend 24 og 25 august Havefestival. Begrebet dækker over mulighed for at kikke ind over hækken, ja ligefrem komme helt ind i andres haver, og se hvad havefolket er optaget af. 

Du skal have drone certifikat, hvis du vil se over hækken hos din nabo og også en tilladelse, hvis du går tæt på. Men i den kommende weekend kan du besøge mange haver uden at se dem fra en drone. Grøn Kommunikation ©

 

Af Lars Lund

Skal du på udflugt til Åbenrå og bor i Skagen, så tager du bare en have på de kanter, men ellers er der mange hundrede haver over hele landet, du kan besøge. Formålet er at give dig inspiration til egen have. Jeg har selv deltaget i en del af disse arrangementer og kan garantere, at du møde virkelig engagerede folk, der også er parat til at give dig deres aller bedste tip. Mange steder er besøget gratis. Andre steder tager man en beskeden entré, der selvfølgelig bruges til nye planteindkøb. Vil du se, hvor der er åbne haver tættest på dig, så gå på hjemmesiden Havefestival.dk Når du det ikke i år, så er arrangementet to gange om året og så må du glæde dig til næste sommer.

 

Inspiration kan man altid få på et havebesøg. Her et kik ned i min nabos hyggelige have. Foto: Grøn Kommunikation ©

Om Lars Lund

Lars Lund
Haveekspert & havejournalist
Lars har i mange år beskæftiget sig med haver og drivhuse. Lars har udgivet bøger om drivhuse og har medvirket i en række haveudsendelser for TV2 Fyn. Lars er et omvandrende haveleksikon og kan svære på alle dyrkningsbaserede spørgsmål – basale såvel som ambitiøse projekter.

Bliv klogere på Lars Lund
  • Aktuelle Indlæg