Blog


...

Lars Lund

02 aug 2017 19:50

Ud med kålormene

For de fleste er ferien forbi, men ikke for kålormene. Faktisk er de på arbejde lige nu. Det er rigtig træls at få ødelagt kålene, så du skal sætte ind nu. I denne video fortæller jeg, hvordan du slipper af med dem uden at bruge gift. Du får også et kik på, hvor store hortensia kan blive. Jo mere regnfuldt sommeren er, jo bedre. Endelig fortæller jeg lidt om, hvordan mit forsøg med udendøres tomater er gået. Forsøget har jeg lavet for at få plads til noget andet i drivhuset.

2 Kommentarer til dette indlæg

...

Bjarne Thomsen

13 aug 2017 16:26

Hvorledes har du fået så store og fine hortensia

...

Lars Lund

13 aug 2017 19:46

Hej Bjarne. JA de er helt fantastiske. Jeg fik dem for omkring 40 år siden fra en planteskole i Århus. De hed bare havehortensia, men havde helt sikkert også et mere specifik latinsk sortsnavn. Desværre er det gået tabt. Lige nu er jeg på forskudt ferie, men når jeg kommer hjem vil jeg prøve at spørge i den planteskole, hvor jeg købte dem. Den gamle planteskolemand er død, men hans søn driver planteskolen videre, og måske kender han sorten. Så jeg vender tilbage.   

Om Lars Lund

Lars Lund
Haveekspert & havejournalist
Lars har i mange år beskæftiget sig med haver og drivhuse. Lars har udgivet bøger om drivhuse og har medvirket i en række haveudsendelser for TV2 Fyn. Lars er et omvandrende haveleksikon og kan svare på alle dyrkningsbaserede spørgsmål – basale såvel som ambitiøse projekter.

Bliv klogere på Lars Lund