Blog


...

Rasmus

03 aug 2017 15:28

Mine tomatplanter dør

Hej alle

Jeg har et problem med mit drivhus, som jeg inderligt håber i kan hjælpe mig med.

Sidste år tog jeg den store beslutning at flytte til Vestjylland, nærmere bestemt Holstebro egnen, efter at have hørt en masse god ting omkring stedet. Jeg trængte både til ro og nye, dejlige omgivelser.

Jeg fandt mig et lækkert hus, som godt nok krævede en lidt kærlig hånd nogle steder, men det gjorde mig ikke noget. For der var det hele. Plads til familien og jeg kunne også komme i gang med mit haveprojekt.

Jeg fandt mig et lækkert drivhus og lavede nogle bede, så jeg for alvor kunne komme i gang. Jeg har passet og plejet dem som jeg skulle, men alligevel er det endt dårligt. Især mine tomatplanter. Rigtig mange er blevet dårlige. Har jeg plejet dem forkert?

Håber i kan hjælpe. Det vil jeg sætte pris på.  

Lignende Artikler