Blog


...

Je

30 aug 2016 20:34

nogen andre der har modtaget lignende ? Hvordan stopper vi det ?

 

Drivhusklubben.dk 

Til: jesper eldrup 

Svar til: do-not-reply@drivhusklubben.dk 

Augustine Aziankou tilføjede en kommentar til din profil i Drivhusklubben.dk

 

 

Augustine Aziankou tilføjede en kommentar til din profil i Drivhusklubben.dk

------------
God dag,

Jeg plukket renter på dig efter at gå gennem dit korte profil og kræve det nødvendigt at skrive til dig med det samme. Jeg har noget meget vigtigt at oplyse dig, men jeg havde svært ved at udtrykke mig her, da det er en offentlig site.Could du venligst komme tilbage til mig på (augusti_aziankou@foxmail.com) for alle detaljer.

Hav en god dag.
Mr. Augustin.

8 Kommentarer til dette indlæg

...

Schlapnase

30 aug 2016 22:01

Hej der. Ja, jeg har modtaget samme mail. Det er svært at dæmme op for folk med ureelle hensigter. drivhusklubben.dk må gøre alt hvad de kan for at meddele sine medlemmer om disse mails, og advare om at svare, og straks slette mailen.

...

Jørgen Hansen

31 aug 2016 07:47

Jeg har også fået plukket renter......? Er siden blevet hacket...... Mvh. JH

...

Annette

31 aug 2016 09:42

Ja jeg har også modtaget den...

...

sonja

31 aug 2016 09:52

jeg har også fået den, det er spam så jeg slettede det bare.

venlig hilsen sonja

...

Drivhusklubben

31 aug 2016 13:39

Hej. Vi har nu slettet den bruger, som har skrevet disse spam indlæg. Alle indlæg skrevet af denne person er nu fjernet.

...

Drivhusklubben

31 aug 2016 13:41

test

...

Drivhusklubben

31 aug 2016 13:42

Hej alle. Brugeren der har skrevet kommentarerne er nu slettet, det samme er alle de indlæg han/hun nåede at poste.

...

Tove

31 aug 2016 17:59

Hej, jeg har i går modtaget en mail fra samme mailadresse og med samme tekst. Vil I melde den til politiet eller hvad sker der i sagen? Jeg kan ikke få lov til at læse de kommentarer der hører til indlægget!

Lignende Artikler