Blog


...

Penille

30 apr 2017 16:41

Under Sokkel?

Hej,.

Er i øjeblikket i gang med at samle vores første drivhus. glæder mig super meget til at komme i gang med at skulle indrette og plante.
men inden det skal ske, skal drivhuset jo først gøres færdigt og der er vi ramt ind i  et "problem" vi ikke helt ved hvordan vi løser bedst, så håber at der er nogen herinde som kunne have nogle ideer.

Vores have skråner en del og soklen som vi har sat i vatter og støbt fast i alle hjørnerne, hænger derfor et godt stykke over jorden bagtil i drivhuset, tror det drejer sig om 30 cm på det højeste punkt.
hvad kan man lave og sætte ind under så man får lukket af indtil og samtidig støtter soklen?

 

Håber der er nogen som kan give et godt råd :)

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Kristina Blaschke Hansen

04 maj 2017 20:33

Jeg har desværre ingen konkrete ideer, men var jeg jer ville jeg helt sikkert lade mig inspirere af Ege og Bernds ene drivhus, som også står på en skråning: https://www.bolius.dk/3-drivhuse-til-planter-pynt-afslapning-

...

Jens Ole

04 maj 2017 20:42

Hej Penille!

Det er svært at forestille sig det helt uden at have et billede, men umiddelbart tænker jeg at lave en lille kælder under den bagerste halvdel af huset. Eventuelt af 150 mm styrolitplader som bruges til gulvvarme sat på højkant. Så vil du have et godt sted til vinteropbevaring af sarte planter.

...

flemming murer

09 maj 2017 17:11

Hej, sæt et par billeder på; så er det lettere at se hvad der skal gøres. Alle tekniske problemer kan løses... mvh fl.murer

Lignende Artikler