Blog


...

Anne Nørgaard

12 apr 2017 11:49

Kombineret svedehytte og træningscenter ;-)

Hej

 

Dette er mit første indlæg her på siden, så jeg håber at nogen kan finde det interessant. Ellers må i sige til ;-)

 

Jeg har et lille fint drivhus og jeg har simpelthen fået den vanvittige ide, at jeg gerne vil kunne træne der ude, for at få endnu flere timer i drivhuset. Derfor skal jeg have lagt en eller anden form for gulv. Idag har jeg bare fliser, men jeg tror ikke at en crosstrainer vil stå ret godt på dem.

 

Hvilket underlag vil i anbefale?

 

Jeg er blevet inspireret af en amerikansk organisation, som netop dyrker yoga i drivehuse :-)

 

Kilder:
- Yoga i drivhuse: http://chesapeakehumane.org/event/yoga-in-the-greenhouse/2017-12-31/

- Crosstrainer: https://apuls.dk/traeningsmaskiner/crosstrainer

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Lars Lund

21 apr 2017 09:24

Hej Anne . Kreative ideer er altid velkomne. Og tak fordi jeg lige kunne få sneget en reklame ind. Det passer nemlig fint min nye bog "Kom videre med dit drivhus", der ser på andre måder at bruge et drivhus til, eller rettere har en holdning til, at det er dig og ikke andre der bestemmer, hvad du vil bruge det til. Planter giver god ilt, så motion mellem planter er da ideelt. Se bare muligheder på dette billede fra bogen herunder. Men et godt underlag er jo at grave ud og lægge stabilgrus. Stampe det godt fast, og derefter bakkegrus og så fliser. 10 - 15 cm stabilgrus burde være nok, når der ikke ligefrem køres biler i huset,  og herefter 3 cm bakkesand. Jo tykkere lag sand, jo større mulighed er der for at fliserne synker. Skulle det ske, så må du rette dem op igen. Lad os endelig høre mere om dit projekt.          mvh Lars Lund 

Lignende Artikler