Blog


...

Ham Sjael

16 apr 2016 09:43

Drænrør i drivhuset!

Mojne.

Jeg kunne godt tænke mig at høre, om nogen af jer har erfaring med at bruge drænrør i drivhuset?

Jeg har brugt plantekasser i de sidste 5-6 år, og det har været ok. Men har set min gamle (nu afdøde) nabo, havde kæmpe succes med at plante direkte i jorden. Så nu vil jeg prøve det samme. Jeg har set, og læst flere steder på nettet om forskellige vandingsystemer man kan bruge, men fik egenligt selv ideen om at bruge et drænrør i bunden som vanding, lige indtil jeg kunne se at der var andre der havde fået/brugt ideen :-) 

Så nu er spørgsmålet: Er der nogen herinde der kan komme med noget input om det? eller har erfaring på området? og måske hvordan jeg griber det an fra starten?

Vh Ham Sjael.

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Liselotte

29 maj 2016 19:44

Jeg dyrker også direkte i jorden, og inden jeg planter giver jeg jorden en ordentlig tur med vippevanderen, så jorden er våd langt ned, så smider jeg godt med gødning ved hver plante og planter i jorden. Derefter vander jeg kun sjældent. Så søger rødderne langt ned. Det er en dejlig let måde synes jeg :-)

Håber du ser svaret selvom det er så længe siden du har spurgt. Vh Liselotte