Blog


...

Vivi H.

04 apr 2012 14:20

Billeder fra slut marts :)

Så er jeg lige tilbage med flere billeder af mit lille hyggeprojekt i haven. Billederne er fra slut marts, og viser hvad jeg har gang i på min nye terasse, jeg viste rundt i i mit første indlæg i klubben.Jeg har intet drivhus, men det håber jeg hellere ikke gør noget her.

 

Dette er min baby glansmispel som den ser ud nu.. Den bliver stor, mægtig og flot snart...

 


 

..omtrent sådan her:

 


 

.. billedet er hugget fra:
http://www.tuinhulp.com/tag/glansmispel/

 

Uhh.. de skønne "Daffodills"... der er selvfølgelig tale om påskeliljer. Men jeg elsker det engelske ord for det :o)


 

.. og her tæt på.. de mørkerøde er tulipaner, som jeg har mixet med liljerne..


 

 

 

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Havenissen

04 apr 2012 15:11

Skønne billeder. Tak for del