Blog


...

Drivhusklubben/Greenhouse Forum/Gewächshausclub

01 jun 2022 14:14

Fynske kræfter samles om at slå rod i København

 

Juliana Drivhuse er igen i år sponsor på en af de otte showhaver, som designes til dette års havefestival Cph Garden 2022, der finder sted fra den 30. juni-3. juli. 

Derudover finder du Juliana på et stort standområde, der viser bredden i drivhusmulighederne og mulighederne med drivhus.

 

Drivhusliv på Cph Garden

På Julianas 144 mstore stand vil du kunne se en række drivhusmodeller – både Juliana-drivhuse i lakeret aluminium og i Gabriel Ash-drivhusene i cedertræ, som giver dig mulighed for jord under neglene og plads til at udleve drivhusdrømmen. 

 

I løbet af de fire dage vil der på Julianas stand være en række programpunkter med forskellige drivhusejere, som hver vil fortælle om, hvordan de udlever deres drivhusdrøm. Ud over en levende brevkasse, er der er blandt andet besøg af TV-vært og forfatter Lene Beier, florist Lars Jon, Influencer-parret Nanna og Frederik fra Udkansk i Nordjylland og mange flere. Programmet bliver løbende udvidet og kan findes opdateret her.

 

Vi glæder os meget til at dele vores drivhusbegejstring med de mange besøgende på Cph Garden. Det er en fornøjelse at møde de mange andre havenørder, og det er berigende at tale med hver og én – som spænder lige fra drivhusdrømmere til drivhusentusiaster, siger Julianas ejer og direktør Nikolaj Stærmose.

 

Muladhara – rodchakraets have

I år er fynske Juliana blevet koblet sammen med andre fine fynske folk for at skabe en enestående showhave. Havearkitekt Janne Fuglsang med rødder i Morud har designet showhaven med det eksotiske navn ’Muladhara – rodchakraets have’. Haven vil skabe et rum, der giver fornemmelsen af grounding og rodforbindelse. Janne fortæller om drivhusets del i haven:

- Drivhuset i træ, stimulerer yderligere følelsen af sikkerhed, hvor den fortættede duft af jord, tomater og krydderier opleves med hænderne i jorden, når man står ved plantebordet og arbejder med stiklinger og planter. Drivhuset giver mulighed for dyrkning af tomater, agurker, peber, chili og meget mere.
Den runde plads foran huset er kranset af træer og stauder som ligeledes giver læ og ly og en følelse af at blive beskyttet.

Showhaven bliver anlagt af Anlægsgartner Skov Larsen ApS fra Odense.

Der er mange oplevelser for sanserne i denne showhave. Vi opfordrer til at tage en tur gennem haven på bare fødder vel at mærke, så du ekstra tydeligt får følelsen af grounding og fysisk jordforbindelse.

 

Vi ser rigtig meget frem til at dele drivhusglæder på standen og til at tale med de mange besøgende om både drivhusliv og stjernestunder i haven.