Blog


...

Lars Lund

14 feb 2022 11:20

Få sydlandsk undertag i dit drivhus

Få sydlandsk undertag i dit drivhus

Af Lars Lund

l@rslund.dk

 

Vi elsker vores drivhuse, og flere og flere profiler på de sociale medier opretter sider, hvor de med stolthed og glæde fortæller om deres drivhus. En meget stor del af disse sider handler om at forene nytte med hygge.

En af de måder, man kan skabe hygge og nytte på en og samme tid er at lave et undertag i drivhuset. Altså et tag der kan bære en vin, så man får sydlandsk stemning, eller som kan bruges til ophæng af påskeæg, julepynt, lægges troldhassel på og på den måde skabe et helt specielt loft i drivhuset. Er du til slyngroser, er det også en mulighed. Et loft der kan ændre sig alt efter årstid.

Om vinteren kan det sågar bruges til at gøre kubikmeterarealet mindre ved, at man lægger bobleplast på. Det gør det med til at holde på varmen.

 

I denne videoguide viser jeg, hvordan du kan lave et sådan tag. Alle materialerne kan du købe i et byggemarked for ret små penge, og det kræver ikke den store håndværksmæssige kunnen at sætte taget med wire op. Ja selv os mænd kan skam være med.

 

Guiden kan du se her:

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Marju Arnrød

21 feb 2022 13:41

Hej :-)

Jeg kan af uransalige årsager ikke se guiden vedr. opbinding af vin i taget.

Mvh Marju

...

Drivhusklubben

22 feb 2022 08:13

Hej Marju

Du skal acceptere cookies for at se videoen :) 

Mvh Drivhusklubben

...

Lars Lund

10 mar 2022 10:26

Hej Marju. Guiden er en video, så du skal blot trykke på den hvide pil på billedet.

...

Bodil Larsen

12 mar 2022 13:09

Hej Lars!
jeg.er først lige kommet på vej op efter 30 års psykisk deroute, så jeg sluger med stor livslyst,sådan en video,som jeg fint forstår.